Published On: Pet, sij 15th, 2021

Oglasila se supruga Čede Jovanovića: Dijagnoza je uspostavljena…

Sve informacije o zdravlju njenog supruga Čedomira Jovanovića, koje liječničko vijeće nije objavilo, ne predstavljaju ništa drugo do nagađanja, istakla je Jelena

Špekulacije i pogrešne informacije o zdravstvenom stanju lidera LDP-a Čedomira Jovanovića uznemirile su njegovu obitelj, a posebno djecu, a njegova supruga Jelena Jovanović rekla je da su to u većini slučajeva neistine.

– Svaki dan se opet bojim onoga što će se pojaviti u medijima, zbog djece. Teško podnošljivo. Valjda imaju pravo na normalan život – istaknula je supruga lidera LDP-a za srbijanske medije.

Kaže da su sve informacije o zdravlju njenog supruga Čedomira Jovanovića, koje liječničko vijeće nije objavilo, ništa drugo nego nagađanja.

Jelena Jovanović ističe da je konačna dijagnoza uspostavljena nakon nekoliko dana vrlo temeljitih analiza i ispitivanja te da je bilo mnogo sumnji, koje su otklonjene, prenose Novosti.

– Liječnici su dijagnosticirali upalu lijevog pluća, mikroemboliju na oba pluća, pleuritis, disfunkciju dijafragme i nakon nekoliko dana detaljnih pregleda zaključeno je da je imao spondilodiscitis, upalu živaca prsne kralježnice, što je vjerojatno uzrokovalo bol koju je pretrpio. Koktel antibiotika djeluje, parametri su napokon bolji. Zahvaljujući suradnji liječnika s torakalne kirurgije KBC-a Srbije, Neurologije KBCS-a i Dragiše Mišovića, došli smo do pozitivnih rezultata i nakon sedam dana borbe konačno možemo biti zadovoljni u ovoj teškoj borbi koja traje mjesecima, rekao je Jovanović.