Published On: Sri, lis 31st, 2018

ODGOVORIO ZLOBNICIMA KOJI SU MU NAPALI ŽENU: Uopće nije toliko plastična

Crnogorski džudist Srđan Mrvaljević, između ostalog viceprvak svijeta, ostao je iznenađen kad je shvatio da je kratka snimka, rezime njegove svadbe postala viralni hit na društvenim mrežama i u medijima.

Mrvaljević (34) se vjenčao za svoju dugogodišnju ljubav Tamaru (26) s kojom je u vezi već sedam godina. Trailer njihove svadbe objavljen je na Vimeu prije mjesec dana, no sad je postao hit, uglavnom zahvaljujući estetskim operacijama kojima se podvrgnula njegova žena.

– Izgleda da javnost najviše zanimaju estetske korekcije moje supruge. Pošto je etiketirana kao plastična žena od glave do pete, reći ću vam, iako nerado i s dozom nelagode, da Tamara ima implantate u grudima i hijaluron u usnama i jagodicama. Iskreno, ja sam protivnik bilo kakvih operacija koje nisu nužne i Tamara mi je bila ljepša prije bilo kakvih dodataka, ali to je bila njena odluka i ja sam je prihvatio zbog njenog zadovoljstva i sreće. Tamaru nisam oženio zbog izgleda i ljepote, već zbog njenog vedrog duha i ljudskih kvaliteta – napisao je na Facebooku.

 

Snimka njihova vjenčanja na Vimeu pregledana je gotovo pola milijuna puta, a zvijezda je svakako mlada u zlatnoj haljini s dubokim dekolteom.

Džudist koji iza sebe ima srebrnu medalju sa svjetskog prvenstva, nagradu za najboljeg sportaša Crne Gore 2011. godine, zlato s Mediteranskih igara 2013. i tri sudjelovanja na Olimpijskim igrama, za Blic je rekao:

– Oženio sam se prije više od dva mjeseca, ali netko je prije nekoliko dana iskoristio našu snimku s vjenčanja i uklopio je s vrlo ružnom pričom o nacionalizmu, NATO-u, glamuroznom svadbom, bahatim sportistom, bliskim vezama sa krimi-miljeom, ženom starletom…

Mrvaljević kaže da se Tamara ne bavi javnim poslom, nije nikakva starleta i nema profile na društvenim mrežama. Dodao je i da ‘jako rijetko izlaze po klubovima, uglavnom gledaju serije i filmove i šeću’. Svadbu su organizirali u Podgorici za 150 najbližih rođaka i prijatelja. Nije bilo prevelikog luksuza ni medijske pompe, kaže mladoženja.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare