Published On: Pon, stu 21st, 2022

OD SKANDALA DO ZVIJEZDE: Ona je nova ikona, sad ju prate svi u regiji…

Totalni cirkus u srijedu je u Narodnoj skupštini Republike Srpske napravila privremeno predsjedavateljica Nataša Radulović, čije je rukovođenje jednom riječju bilo – nadnaravno.

 

SNSD-ova zastupnica, inače najstarija zastupnica u novom sazivu Skupštine, koja je vodila sjednicu nije poštovala ostale zastupnike, nije ih persirala, a često se pojedinim zastupnicima obraćala riječima “alo momak”.https://youtu.be/EP6_UBezbtM

Danas budi dostojanstven, ovo je svečana sjednica, biće prilike da se bijemo, rekla je nakon što su svi zajedno položili zakletvu, Nebojši Vukanoviću s kojim je tijekom sjednice često ulazila u okršaje, a u jednom mu je trenutku i oduzela riječ.

Vukanović ju je u jednom trenutku toliko izbacio iz takta da mu je prijetila da će ga “izbacit napolje”.

Nemoj života ti, ajde budi čovjek. Nemoj da galamiš ođe i da se obadaš. Sad ću te izbacit napolje, kazala je između ostalog na sjednici Narodne skupštine Republike Srpske.

Snimke njezinih ”provala” obilaze regiju i začuđuju mnoge a susjedi su ju tek otkrili.

Nataša Radulović naime tek je ovih dana postala potpuni hit u Hrvatskoj.

Ako bi zamijenila beskrvnog Jandrokovića, barem na jedan dan Hrvatska bi prestala biti dosadna država. Država za zijev i za odmor.

 

 

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Vacca the mljac
Vacca the mljac
1 dan prije

I tako braćo Švercegovci, javljate u nas dosadno. – A, ko će dat vas dijasporci naši, da vas nema tribalo bi vas izmislit.
Mi vas isto volimo, iako ruku na srce, to nije laho (bos. lahko).