Oči BH Hrvata uprte su u Hrvate Srednje Bosne

Prema postojećem  nametnutom izbornom bezakonju OHR-a koji potpuno ignorira Ustav BIH i prava našeg naroda u Federaciji, krađu hrvatskih, srpskih i židovskih te romskih zastupnika bošnjački nacionalisti mogu posve neometano provesti u većinskim bošnjačkim kantonima u kojima su na poziciji šerijatske, prarapse i proturske većine. U Goraždu, kantonu koji je HVO poklonio Bošnjacima, u zamjenu za Mrkonjić koji je Srbima vraćen u Daztonu, potom u Sarajevu, gradu kojeg je Tuđman deblokirao i poklonio Aliji uz dodatno proširenje prema istoku za što su također zaslužni HVO i HV koji su za tu namjenu da Bošnjacima bude komotnije Srbima vratili Šipovo, dakle u glavnom gradu zemlje, u gradu iz kojeg je jedinica Zulfikar “hrabro” probila “strašnu četničku blokadu” a potom počinila genocid u Grabovici nad hrvatskom djecom i starcima, nakon čega je Franjo Tuđman po deseti put ugostio Aliju, Bakira i Sabiju i ponudio ih štruklama.

Najstrašniji je to zločin rata u BIH. genocid kojeg preživjela žrtva prevođenja u Srebrenici Emir Izetbegović nema snage tako nazvati, nego jednom o godini dana piše nekakve sućuti s kojima bi kasnije mogao pucati po Plenkoviću i Milanoviću, kao moralni fašist.

Hrvate će danas bošnjački nacionalizam, odvratni bošnjački nacionalizam, preglasati i u Tuzli i u Zenici Bihaću, starom kraljevskom hrvatskom gradu u kojem leže kosti hrvatskog plemstva, u gradu koji se krvavo branio od Osmanlija i na kraju paom a kojeg je RH umjesto da je tražila njegovo pripojenje oslobodila 90-ih i i vratila u ruke Dudakoviću, čovjeku koji nikada nije niti će biti tužen za zločine u Hrvatskoj niti u Turskoj Hrvatskoj. Mislimo na zločine nad Bošnjacima Zapadne Krajine.

Uz Hrvate širom Federacije Bošnjaci će odgurnuti Rome , Židove i Srbe i njima nametnuti svoju volju u njihove klubove naroda. Sve je to prokleto kriminalni OHR dao sve ove godine jedinoj proterorističkoj partiji na tlu Europe. Jedinoj stranci koja među sobom i danas drži članove Al Qaede i koja je člana Al Qaede nesmetano imenovala u BH diplomaciju te ga nekažnjeno spremila u NewYork.

Što se tiče ideje da se Bošnjacima nameće Damir umjesto Bakira to je glupa ideja. Bećirović je isti radikalni panislamistički đavo samo u drugom pakovanju. A Izetbegović je kompromitiran s mnogo slučajeva te uvezan s međunarodnim organizacijama koje su na US crnoj listi – primjerice s Muslimanskim bratstvom, tako da je dobro da on pobijedi. Bolji od njega bio bi samo Selmo Cikotić užasno kompromitirani kadar i miljenik US ambasadora u BIH koji je pored saznanja da je isti umiješan u zločine istog branio pred State Departmentom i molio za njegov imunitet. Murphy se i nakon objave ovog saznanja još uvijek nije ispričao obiteljima pobijenih Bugojanaca i i dalje nam moralizira. Nama narodu Petra Hercega Tomića koji je dao život za jednu drugu Ameriku. Za Murphya i njegovo viđenje Amerike sigurno ga ne bi dao.

Ključno mješto okršaja danas na izborima bit će Srednja Bosna. Tamo će obožavatelji Bin Ladena, i “građani” kojima je simpatično izgledao pad Twinsa u vrijeme dok su ih rušili Bakirovi i Alijini anđeli pokušati masovno preglasati Hrvate. Pozicije u većinski hrvatskim kantonima lako će se obraniti no oko Srednje Bosne danas će biti pravi rat.

Očajno smo molili njegovu Narcisoidnu Nedodirljivost, Plenkavog slugu brusselskog plemstva, baruna Andreja da svim firmama po Hrvatskoj odobri grant od onih 40 milijuna kuna kako bi dopisno prijavile svoje radnike iz Srednje Bosne da dopisno glasuju, budući da ljudi ne stižu, no njemu je bilo važnije otvarati fratrizanske muzeje po Kreševima i Kiseljacima i slikavati se s lažnim evangelistima.

U svakom slučaju, bili bismo sretni da je danas HNS proglasio bojkot izbora no kako nisu, a znamo i zašto i nisu, pod pritiskom upravo Plenkovića odlučeno je da se ide u još jedno samoponiženje, danas smo dovedeni pred izbor da apstiniramo ili da iziđemo.

A upravo je ta dvojba ono na što puca Austrija i na što puca Turska te njihovi odnarođeni avatari u BIH koji u svakome vide prijatelja sem u vlastitoj subraći, braći od krune kralja Tvrtka.

Stoga apeliramo na naš narod u BIH: Ne daj da te pokose olovkom oni koji te stoljećima nisu mogli pokositi mačem. Posebno zovite prijatelje u Srednjoj Bosni i potičite ih na izlazak.

Strpaj sve svoje upitnike u džep i makar ti se gadila imena na listama, njihova nemušta i šutljiva uhljebarska usta, stisni tu olovku i idi zaokruži.  Nama ostavi da im se krvi napijemo poslije izbora.

Danas se ne odlučuje o njima nego o tebi.

A ako ti je dobro, onda ništa. Onda zanemari ovaj tekst. On ionako nije napisan za tebe.

Ispričavamo se na smetnji.

Poskok.info