Published On: Pet, kol 2nd, 2019

OBITELJSKI MASAKR U NOVOM ZAGREBU Šest mrtvih tijela pronađeno na području Kajzerice, u tijeku velika potjera za ubojicom

 

Među ubijenima su dvoje muškaraca, tri žene te desetgodišnje dijete. To je nova informacija. Ranije se govorilo o četvero ubijene djece.

 

Šest mrtvih tijela zagrebačka policija pronašla je u četvrtak navečer u novozagrebačkom naselju Kajzerica, a prema prvim neslužbenim informacijama za muškarcem koji se povezuje sa zločinom intenzivno se traga.

Policija je potvrdila da je večeras u 21:30 sati zaprimila dojavu od građana o pucnjevima na području Novog Zagreba.

Na mjestu događaja, u kući u Cimermanovoj ulici pronađeno je šest mrtvih osoba. Sumnja se na ubojstvo vatrenim oružjem, potvrđeno je Hini u policiji.

Kako doznaje Jutarnji list, ubijena je cijela jedna obitelj, preživjelo je samo 7-mjesečno dijete. Vjeruje se da je motiv ljubomora.

Doznaje se da se za muškarcem koji se dovodi u vezu s ubojstvima intenzivno traga na cijelom zagrebačkom području.

Građani svjedoče o snažnoj policijskoj prisutnosti na zagrebačkim ulicama, na svim ključnim lokacijama u gradu. Policijski službenici su naoružani dugim cijevima. Na parkiralištu Zagrebačkog velesajma viđen je veći broj policijskih specijalaca u maskirnim uniformama.

Kako piše Večernji list, radi se o obiteljskom nasilju u kojem je muškarac ubio bivšu ženu i njenog novog partnera, a među ubijenima je i četvero djece. Peto dijete, mala beba, je ranjeno i nalazi se u dječjoj bolnici u Klaićevoj. Kao motiv spominje se ljubomora.

Među ubijenima su dvoje muškaraca, tri žene te desetgodišnje dijete. To je nova informacija. Ranije se govorilo o četvero ubijene djece.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare