Novi trener još nije stigao; protiv Radnika s domaćim kadrom

Nakon neopozive ostavke Denisa Ćorića na mjestu glavnog trenera HŠK Posušje, Uprava ovog kluba marljivo traga za novim strategom koji će ih izvući sa pretposljednje pozicije u M:tel Premier ligi Bosne i Hercegovine.

Iako su se kroz medije vrtjela različita imena, još uvijek nema onog konačnog tko bi preuzeo kormilo plavo-bijele lađe. Vrijeme prolazi i sve ukazuje na to kako će nedjeljnu utakmicu protiv FK Radnika iz Bijeljine plavo-bijeli dočekati oslonjeni na domaći trenerski kadar.

Poznavatelji prilika u posuškom sportu reći će kako nema razloga za brigu jer su na klupi HŠK Posušje ostali odlični treneri koji izvrsno poznaju ekipu i nema nikakve sumnje kako će iz njih izvući maksimum potreban za pobjedu protiv FK Radnika.

Damir Ramljak

Damir Ramljak

Dosadašnji pomoćni trener Denisa Ćorića jedini je Posušanin koji u vlasništvu ima UEFA PRO licencu što mu svakako daje neophodno znanje za pripremu predstojeće utakmice. Ramljak je cijelo vrijeme uz momčad i zna koji igrači mogu dati sve od sebe u nedjelju.

Tomislav Kovač

Tomislav Kovač

Ovaj profesor kineziologije ima već dugi staž u trenerskom poslu kao trener ŽNK Inter kao i mlađim kategorijama muške ekipe. U HŠK Posušje radi kao kondicijski trener ali nema sumnje kako će i on dati svoj doprinos u pripremi naredne utakmice.

Tomislav Bašić

Tomislav Bašić

Trener golmana ali čovjek s jako puno iskustva i utakmica pod nogama. Iskustvo igranja u inozemstvu daje mu i određen autoritet nad igračima koji će sigurno poslušati sve savjete.

Leo Slišković

Leo Slišković

Univerzalni vojnik ovog kluba, vodio je sve kategorije i uzraste te napravio brojne uspjehe s omladinskim pogonom HŠK Posušje. Njegovo dugogodišnje iskustvo i poznavanje domaćih igrača još od malih nogu također bi mogli biti bitan faktor za nedjeljnu utakmicu.

Posuški trenerski kadar je spreman odgovoriti svim izazovima koje pred njih stavlja Premier liga, a na nama kao navijačima je da ih podržimo u velikom broju kako bi došli do prijeko potrebnih bodova i uplovljavanja u mirnu luku Premier lige BiH.

Posušje.info