Published On: Pon, stu 16th, 2015

NOVI TEKST NA VIJESTI UMMETA: "Mi sa običnim metcima od 1 dolara napravimo masakr, kakvi francuski avioni…"

Vijesti ummeta, portal islamske države na bosanskom jezikom nastao prije nekoliko mjeseci nakon što je Sablja istine ukinuta. Vijesti ummeta su inače nakon masakra kojeg su počinili džihad-kalifatisti Islamske države objavile tekst kojim slave masakr a jučer je objavljen demantij  francuskog napada na srce Islamske države…Dragan Mektić, ministar sigurnosti BiH, prije dva dana je komentirao kako mu je poznato kakav sadržaj objavlje istioimeni portal i da će poduzeti nešto s time. No, dok ministar Mektić poduzme, Vijesti ummeta uredno uploadaju sadržaje na portal.

“Ovo su neki od naslova kojima su pojedini portali objavili “velike” napade sa “deset” aviona na “srce” Islamske države, grad Rakka.

Francuska uzvraća udarac: Krenuli napadi na uporišta IDIL-a u Siriji

ODGOVOR DŽIHADISTIMA Francuska bombardovala “srce” Islamske države!
Čitamo ove naslove i tekstove vezane za njih i stvarno ne možemo a da se dobro ne ismijemo. Ono što je najsmiješnije od svega jeste ta očita providnost i laž i igra umovima, kao u nekom crtanom filmu, a to je slijedeća izjava:
“Reuters navodi da je francuski ministar odbrane Žan-Iv Le Drijan saopćio da je pogođen regrutni centar džihadista koji je uništen.”
Ne znamo dokle će ovi ljudi prati umove jadnom narodu koji je sam sebe ponizio prihvatajući ove laži. Do sada, tokom kršćanskih bombardiranja, po njihovim izjavama koje daju na vijestima i novinarama uništeno je preko 100 kampova za regrutanje i trening kampova Islamske države. Iskreno toliko ih ni ne postoji a kamoli da su ih uništili. Ali eto pustimo jadnike da se tiješe sa lažima i da tiješe porodice i prijatelje onih koje smo kratkim postupkom ubili.
Smijali smo se “desetinama” avioni koji su letjeli iznad nas rušeći sve pred sobom, uništavajući regrutni centar džihadista i izvodeći “20” napada na “srce” Islamske države. Molimo Allaha da nam oprosti zbog toliko smijanja jer smo se pomalo i zanijeli.
I kao dodatak, vi šaljete svoje avione čija jedna raketa pojedinačno košta oko 250 000 dolara i gađate Islamsku državu ne nanoseći joj nikakvu štetu osim što ponekad ubijete nedužne žene i djecu i muškarce pa izjavite da ste ubili na desetine džihadista i njihovih vođa, a mi sa običnim mecima od 1 dolara napravimo masakr u vašim kućama i ubijemo preko 150 vaših prljavih državljana i mušrika i ranimo preko 200 drugih te unesemo vam strah u kosti koji će vas pratiti cijelog vašeg života.
Hmmm, pa vi ste stvarno obične budale…
A POUKU SAMO RAZUMOM OBDARENI PRIMAJU.” ,  tekst je članka objavljenog na portalu Vijesti ummeta jučer nakon što su svjetski mediji prenijeli kako je Francuska napala srce Islamske države i njena uporišta sa 10 zrakoplova.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare