Published On: Pet, sij. 19th, 2018

NISU DOŠLI HRVATI IZ BiH? U Hrvatskoj kukaju jer je Arena bila prazna i traže krivca

Mediji u susjednoj Hrvatskoj pišu o slaboj posjećenosti gledatelja zagrebačkoj Areni na rukometnoj utakmici Hrvatska – Bjelorusija. Već i na samom, sinoćnjem početku, komentatori su istaknuli da je Arena poluprazna.

Ovo je bio povod i za brojne polemike na društvenim mrežama, a među najbrojnijim komentarima su tvrđenja da je zagrebačka Arena bila poluprazna jer je ostala bez hrvatskih navijača iz susjedne BiH.

Cijelu utakmicu odvijao se ‘rukometni triler’, a Hrvatska je u dvoboju s Bjelorusijom pobijedila usamoj završnici pobijedila sa dva gola razlike. Mediji se pitaju što se dogodilo – zašto Arena nije bila puna i tko je za to kriv, je li zakazala organizacija ili izbirljiva zagrebačka publika.

Jutarnji list se pita jesu li stanovnici glavnog hrvatskog grada prerazmaženi pa im utakmica protiv Bjelorusije – iako je našim rukometašima bila biti ili ne biti – nije bila dovoljno zanimljiva, ili su ih Kauboji zatekli nespremnima jer nisu očekivali kako će prva utakmica naše reprezentacije biti već u četvrtak?

Jutarnji zaključuje: “Budimo iskreni, euforični kakvi jesmo, nakon prve dvije pobjede u Splitu navijači su smatrali da prvo mjesto u skupini zicer, a to bi značilo da u Zagrebu nećemo igrati prije subote. Sasvim sigurno susret u četvrtak poremetio je planove onima koji dolaze navijati iz drugih gradova jer njima treba ipak malo više za organizaciju dolaska, pogotovo kad se igra radnim danom.

Kako god, onog trenutka kad smo izgubili od Švedske, o tome su morali razmišljati i naši organizatori i napraviti sve što se može da ne ostane nijedna prazna sjedalica u dvorani. I to spada u njihov posao. I te kako”.

Večernji list piše kako je to bio “veliki minus publici”, objavljujući seriju fotografija poluprazne Arene. “Nažalost, atmosfera u Areni nije bila ni slična ono splitskoj iz prve tri utakmice hrvatske reprezentacije. U dvorani je ostalo prazno skoro 6.000 sjedalica”, piše Večernjak u izdanju za Hrvatsku.

Ovo je bio povod i za brojne polemike na društvenim mrežama, a među najbrojnijim komentarima su tvrdenja da je zagrebačka Arena bila poluprazna jer je ostala bez hrvatskih navijača iz susjedne BiH.

“Sramite se Zagrepčani. Niste u stanju napuniti Arenu bez nas Hercegovaca”, samo je jedan od sličnih.

republika.info

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer