Published On: Wed, Mar 18th, 2020
#3rd | By Desk

NEVJEROJATNO – PRVO ANTE, A SAD I OVO – Mostar u vrijeme korone do suza uveseljava regiju

Nakon što je istup ravnatelja SKB-a o “dolasku” korona virusa koji je “umisto sprida uša sazad” postao viralan te meta smijeha i humora u ovim danima zebnje, nevolja i psihoze prouzročene korona virusom, iz Mostara dolazi nova doza tragi-komedije.

Naime, na službenoj stranici Ustanove Dječji vrtići Mostar stoji zanimljiva obavijest roditeljima, po kojoj se može zaključiti da je određena osoba (muška) oboljela od koronavirusa te da veliki broj zabrinutih i uplašenih roditelja kontaktira mostarski dječji vrtić raspitujući se o njegovoj “navodnoj ljubavnici” koja je, navodno, radila ili radi u vrtiću.

Zaista, i ako je od Mostara – previše je.

“Dragi naši roditelji!Veliki broj vas kontaktira nas cjelodnevno u strahu jer je navodna ljubavnica ili ljubavnice rade kod nas. Za neke od njih nikada nismo ni čuli, a neke su prije više mjeseci, kada nije bilo ni naznaka korona virusu, bile koji dan na zamjeni.
Molim Vas za razboritost i smirenost. Provedite kvalitetno vrijeme sa svojom djecom. Na našu web stranicu stavljati ćemo ideje za druženje sa djecom. Pravovremeno ćemo Vas o svemu obavještavati. Čuvajmo jedni druge i vidimo se kada nadležni o tome odluče”, poručila je roditeljima ravnateljica Ustanova Dječji vrtići Mostar,  prenosi Republika.info