Published On: Uto, stu 19th, 2019

FILMSKA OBITELJSKA PRIČA IZ POSUŠJA: Anđela i Boris pronašli svoju sestru nakon 21 godine

Ovih dana u Posušju se odvijala prekrasna filmska priča sa sretnim krajem. Anđela i Boris pronašli su svoju sestru.

Oni su se tražili 21 godinu. Svaki dan misleći jedni na druge. Zamisli 21 godina, što sve stane u 21 godinu. Čekali su se. Nekako su vjerovali da će pronaći jedni druge.

Prije nekoliko tjedana Marija je naime napisala priču na stranici ”Prekinute veze”, a ta priča je igrom slučaja došla do sestre Anđele.

”Pronašli su jedni druge. Pronašli su dio svoje duše koju nitko 21 godinu nije znao niti mogao do kraja popuniti”, sretni su u obitelji Penava.

“U godinu dana dobila sam i sina i sestru”, rekla je Anđela Palac, držeći svoga sinčića Marka u naručju.

Svo troje bilo je u Dječjem domu u Zagrebu. Nakon posvojenja, Anđela i Boris su svoj dom našli u Posušju, okruženi samo ljubavlju.

“Cijeli život smo se pitali gdje je, kako je, patili za njom. Tražila sam je, ali nisam imala uspjeha. Do nedavno. Marija je na Facebook stranici ‘Pokidane veze’ objavila svoju priču i napisala kako traži brata i sestru. Njoj se javio Hanas Kovačević, a mene je kontaktirala Marijana Penava. Tada smo se prvi put Marija i ja čule”, ispričala je Anđela.

“Bilo je neopisivo napokon je sresti. U istom trenutku i sreća i tuga”, priča Anđela, koja se prije nekoliko godina udala za Gruđanina i žive u Švedskoj.

Svo troje biološka majka je ostavila u domu. Anđela je ostavljena s devet mjeseci.

“Jedino što znam o biološkim roditeljima je da je otac u Šibeniku, gdje sam se ja i rodila, a majka je u Italiji. Udana je i ima kćer. Prvi i posljednji put sam se čula s njom prije nekoliko godina. Zvala sam je da mi kaže gdje je Marija, no nije mi ništa htjela reći … S moje strane joj je sve oprošteno, ali ja imam svoju majku i oca. Njoj samo hvala što nas je rodila. Boris i ja nismo mogli dobiti bolje roditelje”, rekla je.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare