Published On: Čet, kol 26th, 2021
#3rd |

Neumski policajac ganuo jednu majku do suza

Portalu Hercegovina.info se jedna mama koja ovih dana s obitelji ljetuje u Neumu koju je lokalni policajac ganuo do suza. Evo što je napisala:

“U moru negativnosti koje se događaju oko nas htjela sam istaknuti jednu pozitivnu koja se meni dogodila, i to s neumskom policijom. Naime, ljetujemo u Neumu i stjecajem okolnosti dječak nije u mogućnosti oslanjati se na nogu i služi se štakama.

Kako je to poprilično naporno, raspitivala sam se za taksi službu, no nitko mi nije znao reći pa sam se obratila policajcima. Pitali su me za razloge i kad sam im objasnila da mi treba prijevoz do apartmana jer dječak ne može na štakama ponudili su mi da ga oni prevezu kad završimo večernji izlazak – rečeno i učinjeno.

Ljubazni policajac nas je odvezao do apartmana i ponudio prijevoz i za ostale dane našeg boravka, bez ikakve naknade, bez ikakve nagrade, onako ljudski, s konstatacijom da je policija u službi građana, da i on ima djecu i zna kako je i ako može pomoći rado će to učiniti. Ovo je prije svega ljudskost i humanost na djelu, a zatim i profesionalnost”, kaže mama koja se ovim putem zahvaljuje ljubaznim policajcima Policijske postaje Neum. Ističe da ništa nisu htjeli kao naknadu, da je njihov čin vrijedan i spomena i hvale i nagrade./HMS/

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x