Published On: Čet, pro 23rd, 2021

Netko zakupio bivšu službenu stranicu Kolinde Grabar Kitarović i tamo objavljuje porno sadržaj

Koliko traje muška erekcija? Kako skinuti urok? Kako zaraditi u kasinu? To je samo dio sadržaja koji se sada nalaze na bivšoj službenoj stranica bivše predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

Koliko traje muška erekcija? Kako skinuti urok? Kako zaraditi u kasinu? To je samo dio sadržaja koji se sada nalaze na bivšoj službenoj stranica bivše predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

Umjesto vijesti s Pantovčaka, stranica sada nudi kategorije Financije, Ljepota i zdravlje, Ljubav i veze, Sport, Tech, Zanimljivost i Znanost, u kojima su clickbait članci kraj kojih iskaču preporuke za sumnjive stranice poput one na kojima se može pronaći “sugar baby”.

Čim se pristupi stranici, iskače kategorija s erotskim pričama:

Navedene rubrike nemaju previše veze sa sadržajem u njima. Tako u kategoriji Zanimljivosti možemo doznati podatke o tome kako skinuti urok, doći do Medvedgrada ili napraviti ćufte. Očekivano, stranica nema impressum niti kontakt autora.

Tvrtka koja je zakupila stranicu registrirana je u Bugarskoj

Prema servisu Wayback machine koji povremeno sprema zapise svih stranica na internetu, vidljivo je da je početkom veljače 2020. predsjednica.hr još bila službena stranica Ureda predsjednice RH. No već 19. veljače, dan nakon što je obavljena primopredaja dužnosti između Grabar-Kitarović i novog predsjednika Zorana Milanovića, stranica je korisnike preusmjeravala na novu službenu stranicu Milanovićeva ureda.

Očito nitko povezan nije imao interesa za produljenje zakupa domene predsjednica.hr pa ju je u nekom trenutku preuzela privatna tvrtka. Registar domena otkriva da je riječ o tvrtki KD CAPITAL LTD registriranoj u mjestu Plovdiv u Bugarskoj. Piše kako je stranica zakupljena do 27. ožujka 2023. godine.

Bugarski Registar poslovnih subjekata otkriva da je vlasnik tvrtke Hrvat Dražen Antolković

Prema bugarskom Registru poslovnih subjekata tvrtku KD CAPITAL LTD 2018. osnovao je hrvatski državljanin Krunoslav Begić koji je ujedno bio i direktor poduzeća. U ožujku 2020. preuzeo ju je pak stanoviti Dražen Antolković. On je ujedno i direktor tvrtke Antidra d.o.o. sa sjedištem u Vrbovcu. Prema poslovnom sustavu Fininfo ta tvrtka ima devet zaposlenih, registrirana je za niz djelatnosti, a 2020. je zabilježila dobit od dva i pol milijuna kuna.

Stranica postala nedostupna Telegramovog upita

Telegram je danas oko podneva kontaktirao tvrtku Antidra d.o.o., s obzirom na to da tvrtka KD CAPITAL LTD u Bugarskoj nema kontakt broj. Osoba koja nam se javila rekla je kako direktora trenutačno nema u tvrtki te obećala da će mu prenijeti da smo ga kontaktirali. Zanimalo nas je kada je točno i s kojom namjerom Antolković preuzeo domenu, piše telegram.

Direktor se nije javio, ali je stranica već u 13:20 postala nedostupna. Inače Antolkovićeva tvrtka u Bugarskoj u medijima se spominjala početkom 2020., kada je otkriveno da stoji iza stranica koje su nudile sumnjive brze pozajmice.

guest
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Arpad
Arpad
7 mjeseci prije

Kolindine pornuhe?

Arpad
Arpad
Šta ti kažeš na ovo?  Arpad
7 mjeseci prije

Uuuh ona bi bila super u ovoj vrsti umjetnosti.

djuro
djuro
Šta ti kažeš na ovo?  Arpad
7 mjeseci prije

Klasa maturke

djuro
djuro
7 mjeseci prije

Mora se od nečega živjeti

Arpad
Arpad
Šta ti kažeš na ovo?  djuro
7 mjeseci prije

Dajte kolindu u bikiniju…