Nedjelja, 26 svibnja, 2024

Nelegitimni Kebo primio nelegitmni dio Zabranjenog Pušenja

Must Read

bigger (8)Potpredsjednik Bošnjakistana,   Mirsad Kebo, knez od Širokog,  primio je danas u posjetu nelegitimne predstavnike kultne grupe Zabranjeno pušenje Seju Sexona i Vitez Daria.

Prilikom posjete potpredsjednik Kebo se na početku zahvalio grupi Zabranjeno pušenje na posjeti i na sinoćnjem nastupu ispred BBI centra čime su svim građanima uljepšali proslavu 9. svibnja – Dan pobjede nad fašizmom i Dan Europe.

Sejo Sexon zahvalio se na prelijepom druženju i na pozivu za posjetu koje je potpredsjednik Kebo uputio Zabranjenom pušenju u Karlovcu prilikom njegove nedavne posjete tom gradu.

Potpredsjednik Kebo rekao je da grupa Zabranjeno pušenje ima i svoju mirovnu misiju pokazujući novim naraštajima da sukobi i svađe moraju biti nadvladani i da samo ljubav i dobrota svih ljudi jesu najveće vrijednosti svakog društva.

Bilo je riječi o afirmaciji umjetničkih vrijednosti, promicanju bosanskog etnosa kroz razne vidove umjetničkog izražaja u čemu grupa Zabranjeno pušenje ima značajno mjesto.

Sejo Sexon zahvaljujući se na srdačnom prijemu istaknuo je kako „sve oblike belajsuza možemo pobijediti samo dobrim i afirmacijom dobra“ .

Istaknuti su planovi i projekti Zabranjenog pušenja za koje je potpredsjednik Kebo pokazao veliko interesiranje te je pohvalio rad i suradnju sa grupom Arabeske-SHADERWAN CODE.

Istaknuo je da je sam slušao interpretaciju pjesama „Shaderwan code“ i da su oni vrijednostima nekih starih pjesama obukli novo ruho.

Poželio im je mnogo uspjeha u daljem radu i pozvao ih da što češće gostuju u našoj državi jer oni imaju posebno mjesto u srcima mnogih generacija na Balkanu.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zamislimo da je ovako bilo s Miloševićem i Đukanovićem…

Zamislimo da je dakle, JNA bila daleko jača nego što je bila i da je preko noći okupirala Hrvatsku...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -