Published On: Pon, velj 1st, 2021

NEKA URADI TO U NYC: “Veliča zločine El Mudžahida. Ismijava nekažnjeno srpske i hrvatske žrtve…” stoji u HDZ osudi postupaka ministrice Turković

Predsjedništvo HDZ-a BiH jasno i nedvosmisleno osudilo je javnu potporu najviših državnih dužnosnika osuđenim ratnim zločincima koji su direktno zapovijedali pohodima mudžahedina u Bosni i Hercegovini na prostorima zeničkog i dobojskog kraja te krvavim zločinima nad hrvatskim narodom na prostoru Središnje Bosne.

Potpora bošnjačkog državnog vrha i javni hvalospjevi pojedincima odgovornim za pokolj stotine nedužnih civila je teško nepoštovanje svake nevine žrtve koje zaslužuju najveći naklon i pijetet svakog naroda i ljudski čin suosjećanja.

 

Zanimljivo, iako je HDZ sebe proglasio predvodnikom Europskog puta, nije tražio ovo mjesto u MVP niti sada traži ostavku Bisere Turković. Analitičari u BIH smatraju da je upravo prepuštanjem ovog mjesta SDA-u , dvojac Čović-Dodik znao da će to mjesto zaposjesti osoba koja je već odprije zbog suradnje s mudžahedinima, bila prozivana u US Kongresu.

Uskoro opširnije…


uskrs ephzhb