NEKA LICA MOGLA BI POSTATI PROŠLOST: Europski sud za ljudska prava danas je presudio da države mogu raspustiti stranke koje se ne distanciraju od bivših komunističkih partija

 

Kako su Lagumdžija kao i njegova dva podprojekta Kukić i Komšić najveći zagovornici poštivanja Europskog suda za ljudska prava, a istovremeno su godinama odani sinovi ideja i vrijednosti diktatora i masovnog ubojice Joe fakin Broza koji je ta prava prilično  kršio, što tokmacima, što metkom u potiljak, što žicom, što jamama, što UDBA ubojstvima tijekom cijele svijetle karijere, te su ih potom  neki od tih Titoviih hodočasnika u njegovo ime tijekom komunizma kao provincijski nastavnici predmeta marksizma itekako kršili, kidajući vjerska obilježja križa s dekoltea putenih “katolibanskih” tinejdžerki,  za očekivati je, budući da se radi o iznimnim fanaticima “ESLJP religije” da se danas samoraspuste.

Ostaje pitanje pronacističkih HSP-a i SDA, partija koje njeguju izraziti kult prema vrijednostima  nacističkog pokreta.

HSP je naime ustaška stranka, i time se javno ponose, dok je SDA otvoreni štovatelj Mustafe Busuladžića,  reosnivač nacističke Handžar divizije koju je zaštitio i od kaznenih progona te obnoitelj spomenika na Fazlagića kuli. Što znači da se i oni u SDA baš kao i HSP ponose svojom nazcističkom prošlošću. Osim toga proterostička su partija koja to više i ne krije.

Zabranom rada titoidnih SDP-a i  DF-a, te pronacističkih HSP-a i SDA, te uklanjanjem Lagumdžije i njegova dva recidiva, narcisoidnih komunističkih mitomana iz javnog prostora MontyDaytona, BIH bi mogla konačno preći iz faze isilizacije, chegevarizacije, handžarizacije, slavosamoljublja i komšićizacije iliti mitralještva u fazu demokratizacije i suživota.

Vrijeme je da ovi ljudi doista pokažu ljubav pema domovini i samoraspuste se. Samoispuste se.

Ima naime, dosta javnih ćenifa po Sarajevu.

A i po Posušju bušlja nikad nije falilo.

No neće proći niti hefta niti druga, i već će se Bošnja mali, i Učo veliki obrušiti na Europu i njen Sud za ljudska prava. Onaj kojeg su do jučer citirali.

Nemojte se iznenaditi ako su to već počeli činiti.