Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

NAŠA TV STARTA U PONEDJELJAK “Nismo zamjena za hrvatski kanal ali ćemo zagovarati njegovo osnivanje”

Must Read

“Naše TV počinje emitirati program u ponedjeljak od 17:30 sati emisijom “Dobar dan Hercegovino”, najavila je danas Hloverka Novak Srzić, glavna urednica ove mostarske televiziske kuće, na konferenciji za novinare.

Izvršni direktor Ivan Cigić najavio je tri sata vlastitog programa dnevno, kako iz studija tako i s terena. Nakon emisije “Dobar dan Hercegovino” bit će emitiran Dnevnik u 19:00 sati i dijaloška emisija u 20:00 sati. Ostatak programa bit će ispunjen video spotovima i reklamama, Naše TV vremenom planira proširenje programa novim sadržajem svakog mjeseca.

Hloverka Novak Srzić, glavna urednica Naše tv

Na pitanje  je li Naša TV zamjena za hrvatski kanal, Novak Srzić kaže: “Ne! Naša TV nije zamjena za treći hrvatski kanal, ali će zagovarati njegovo otvaranje, s obzirom na to da je davno trebao biti otvoren.”

studio ntv
Moderno opremljeni studio Naše TV

“Prostori Hercegovine su na javnom servisu medijski zanemareni. Mi mislimo da ovo područje nudi više” kazala je Novak Srzić.

Glavna urednica Naše tv kazala je  kako su ulagači privučeni ne osobnim interesom, nego regionalnim gospodarskim interesom.

Naglasila je kako je svaka konkurencija dobra pojava, tako se ne plaši ni najave budućeg ravnatelja HRT-a Siniše Kovačića da će se pojačati dopisništvo u Mostaru.

Direktorica Željka Kvesić, kazala je da je Naša tv u vlasništvu  55 tvrtki i poduzetnica je iz Hercegovine, te da je televizija već uspjela ostvariti suradnju s brojnim kompanijama.  U realizaciji programa sudjeluje 24-ero mladih ljudi, a njih 14 čine perspektivni novinari. /Goran Šutalo/HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Najveći izdajnik u povijesti Hrvatske podijelio je zemlju neprijateljima pa pobjegao. Danas je tek ikona neobrazovanih….

SAMO tridesetak kilometara od Sarajeva nalazi se selo Bradina. Radi se o relativno nevažnom mjestu u kojem posjetitelji mogu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -