Published On: Pon, lis 12th, 2020

Napravio je 150 djece širom svijeta, a šestoro je dobio samo tijekom trajanja karantene…

Čovjek iz Vermonta koga zovu Joe Donator ima 150 potomsks širom svijeta, nakon što je od 2008. godine počeo  donirati svoju spermu. On ženama nudi opcije prirodnog začeća ili umjetne insemenacije i uopće to ne naplaćuje, a od dama traži jedino da pokriju njegove putne troškove.

On je bio zauzet i tijekom trajanja karantina, ali kaže da sada zbog korona virusa nosi masku i bira poze koje će smanjiti rizik od prenošenja virusa.

I was happy to get this new baby photo, born about 5 months ago, blond blue eyes. She is very typical of my successes. I…

Objavljuje Joe DonorPetak, 1. studenoga 2019.

Joe, koji inače ne želi da otkrije svoje pravo ime, većinu vremena od početka pandemije je proveo u Argentini jer ga je izvanredno stanje tu zadesilo, ali sada se nalazi u Londonu i već je zakazao sastanke sa pet žena tijekom jedne nedjelje.

On sebe upoređuje sa doktorima jer kaže da “stvara život”, ali kaže i da se razlikuje od njih jer svoj “posao” ne naplaćuje.

Do sada je spermu donirao širom Amerike, u Argentini, Italiji, Singapuru, Filipinima i Velikoj Britaniji. Kaže da većinu djece nije upoznao, ali da će u budućnosti moći da ga upoznaju ako budu željeli. Ranije je priznao da mu je cilj da napravi što više djece, dok mu je 2.500 dugoročni cilj.

“Volim da vidim slike beba kada se rode jer mnoge od njih liče na mene. Nemam financijske koristi od toga što doniram spermu ženama, već samo uživam u tome da pomažem ljudima. Srećom, vodim nekoliko online biznisa i uvijek sam dostupan, pa mogu da im osiguram spermu kada god je u toku ovulacija”, kaže ovaj čovjek.

“Imam djecu širom svijeta i iako ljudi često brinu zbog incesta, to se nikada nije dogodilo. Namjeravam da doniram spermu dok god budem mogao, a to može biti i do devedesetih godina života”.

O tome što nudi i usluge prirodnog začeća, kaže da razumije da to nije prihvatljivo svima “iako su tako veće šanse za uspjeh”, pa je tu i druga opcija.

Joe kaže da svake godine ide na medicinske preglede kako bi bio siguran da je zdrav, a ako neka od žena koja želi njegove usluge zahtijeva, ide i na izvanredne preglede.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>