Srijeda, 29 svibnja, 2024

Nakon dugo vremena jedan državnik sletio je u Mostar. Sve će to sutra pokvariti Plenković. Velika politička nada Sarajeva na preksutrašnjim izborima u Primorskoj Austriji

Must Read

Vučića, koji će boraviti u dvodnevnoj posjeti BiH gdje će prisustvovati otvaranju Međunarodnog sajma privrede u Mostaru, dočekali su predsjedavajuća Vijeća ministara BiH Borjana Krišto, gradonačelnik Mostara Mario Kordić, zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović i premijerka HNŽ-a Marija Buhač.

Nakon ceremonije povodom prvog redovnog leta Beograd- Mostar u VIP salonu mostarske zračne luke održat će se sastanak Krišto i Čovića sa srbijanskim predsjednikom.

Direktnu zračnu liniju između Beograda i Mostara uspostavila je kompanija “Air Serbia”.

Avioni “embraer 175” će do Mostara letjeti tri puta tjedno – ponedjeljkom, petkom i nedjeljom, let će trajati 50 minuta, a cijena povratne karte kreće se po cijeni od 104 eura.

Ugovor između Grada Mostara, kompanije Air Serbia i mostarske zračne luke potpisan je 2. veljače u mostarskoj Gradskoj vijećnici čime je ta linija obnovljena nakon više od 30 godina.

“Zračna-linija Beograd-Mostar je naš interes, kao i interes Bosne i Hercegovine. To su naši interesi, to je partnerska zemlja, idemo u partnerstvo. To je dobro za naš narod, karte će biti veoma jeftine i moći će da putovati ljudi iz Nevesinja, Ljubinja, Trebinja. Svi će moći koristiti mostarsku zračnu luku”, rekao je Vučić ranije za RTS.

- Advertisement -

11 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto još uvijek nisu deklasificirani tajni dokumenti UK-a o pregovorima s Titom i izručenju ustaša, četnika i domobrana?

U posljednjim desetljećima, povijest Drugog svjetskog rata u Jugoslaviji i odnosi među tadašnjim saveznicima su bili predmetom mnogih kontroverzi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -