Published On: Čet, stu 23rd, 2017

Nakon 19 godina braka supruga mu priznala da je muško: “Skoro sam umro”

Teško je uopće i zamisliti kako se osjećao 64-godišnji Jan iz Belgije nakon što je saznao kako je njegova prekrasna supruga Monica rođena kao muškarac i to mu je tajila 19 godina.

Upoznali su se 1993. godine kod njegove sestre gdje je radila kao dadilja. Predstavila se kao Monica i rekla kako je došla iz Indonezije. Bio je tad još u braku, a bivša žena mora da sad “umire od smijeha”.

“Moj drugi brak bio je na klimavim nogama u vrijeme dok sam upoznao Monicu. Brzo smo se zaljubili jedno u drugo. Ona je bila vrlo lijepa i ženstvena, vrlo privlačna žena, nije imala nikakvih muških osobina”, prisjetio se Jan i dodao kako ništa nije posumnjao ni tokom seksa, iako je ona uvijek koristila lubrikant.

Prije nego su se vjenčali pitao ju je želi li djecu, a ona je rekla kako ju ta ideja ne privlači previše. Osjetio je olakšanje jer niti on ih nije želio pošto je već imao dvoje iz ranijih brakova.

Sve vrijeme u braku ona je pila kontracepcijske pilule, ili je barem tako njemu govorila, i kupovala uloške.

Bila je fantastična žena, uvijek dobra prema mojoj djeci, odlično je kuhala, čistila i peglala, i kako sam onda mogao znati da se rodila kao muškarac”, nastavio je i objasnio kako je shvatio o čemu se radi.

Monica je uvijek voljela noćne izlaske i  oskudnu odjeću, koja više otkriva nego pokriva.

“Bubu u uho” da mu je supruga možda transseksualac ubacio mu je rođak, a nakon toga Jan se povjerio svome sinu koji mu je priznao kako je već ranije čuo glasine da je bila muškarac.

“Nisam više mogao izdržati i jednu večer sam je pitao za to i tek tad mi je napokon priznala kako je rođena kao dječak i da je bila na operaciji spola. Moj svijet se srušio u sekundi. Bio sam užasnut, skoro sam umro od šoka. Rekao sam joj da se iseli”, priča Jan.

Dodao je kako je cijeli slučaj završio na sudu jer Monica nije željela svojevoljno otići. Sud je odlučio kako može ostati živjeti u istoj kući s njim, barem neko vrijeme, tako da se susreću svaki dan, ali ne razgovaraju, piše Telegraph

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x