Ponedjeljak, 15 travnja, 2024

Nakon 18 godina, gasi se Dubrovačka televizija, novinari šokirali videom

Must Read

Gasi se Dubrovačka televizija, a zaposlenici već dva mjeseca nisu dobili plaće tako da televizija prestaje s emitiranjem u četvrtak, 29. veljače 2024. godine. Novinari su se u emotivnom videu na YouTubeu obratili gledateljima.

– Obraćali ste nam se za svoje probleme kada bi institucije zakazale, a mi smo na terenu predano radili upravo zbog vas. Tužni smo zbog ovakvog kraja, no ostaje nada kako naš rad neće ostati zaboravljen. Tko je sve odgovoran zbog situacije u kojoj smo se našli? Odgovora je sigurno puno, no ostat ćemo odgovorni i dostojanstveni pa prstom nećemo upirati u nikoga – rekla je Danijela Demarin Hasanović.

– Nitko od zaposlenika nije primio plaću za siječanj, a prema informacijama koje nam je dao većinski vlasnik teško da ćemo biti plaćeni za sve što smo radili u veljači. Nitko od nas ne prima naknade za prekovremeni rad niti smo to ikad tražili. Ovaj posao radimo iz ljubavi, no ne živimo samo od ljubavi stoga vjerujemo u institucije pravne države i poduzet ćemo sve korake kako bismo primili plaće za sve što smo do danas odradili. Dragi gledatelji, zahvaljujemo na pažnji i vjernosti dugih 18 godina – rekla je Marija Njavro./HMS/

- Advertisement -

2 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
1 month ago

ČIM JE TU HASANOVIĆ ODMAH PROBLEMI ,ČEGA SE GOD DOTAKNU UPROPASTE .

Majko Kjajevic
Majko Kjajevic
Reply to  Anonymous
1 month ago

Vlaisavljević jugoslava

Последний

Blokirali smo oglase izdajničkog DC-a Mate Granića

Jer novcem se može kupiti sve i svakog u RH. U HercegBosni ne može. I nemoj da nam netko smeće...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -