Published On: Sri, lip 1st, 2022

Najbolji studij računarstva u regiji organizira 15. FIT Coding Challenge 2022!

Fakultet informacijskih tehnologija Sveučilišta „Džemal Bijedić“ Mostar i ove godine organizira Petnaesti FIT Coding Challenge koji će se održati 3. i 4. lipnja 2022. godine u prostorijama Fakulteta u Sveučilišnom kampusu Džemal Bijedić u Mostaru.

Kroz veliki broj aktivnosti koje provode njihov je glavni prioritet u potpunosti prilagoditi događaj potrebama mladih. Osim natjecanja, studenti i posjetitelji moći će slušati tribine, prisustvovati sajmu zapošljavanja na kojem će informatičke tvrtke iz zemlje i regije prezentirati svoje potrebe na tržištu rada.

FIT je inače institucija, nešto na što bi se Veliki Džema da je danas živ, inače vanvremenski lik čije je ime paradigma  progresa za svakog Hercegovca, definitivno danas jako, baš jako ponosio.

Ovo je prilika da studenti pokažu svoje talente u područjima programiranja, kibernetičke sigurnosti, igara i inovacija. U posljednjih dvadesetak godina Fakultet je educirao i promovirao brojne talente i opravdano ih se smatra institucijom koja obrazuje kvalitetan kadar u IT sektoru u regiji, o čemu svjedoči i veliki interes za upis studenata iz cijele BiH i regije.

Cilj  je proširiti suradnju s institucijama iz različitih sektora, prvenstveno jer je IT sektor budućnost u svim granama znanosti i gospodarstva, s posebnim naglaskom na ostanak mladih stručnjaka u BiH i izgradnju zajedničke budućnosti sa svima nama.

Svakako posjetite 15. FIT Coding Challenge 2022!

guest
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Đikan
Đikan
2 mjeseci prije

E moj DZEMO gromado da nisi valjo’ ,ne bi te genocidasi DJIKANI Srbovi sa stanisicem na celu ubili…a opet da si valjo ne bi te mogli ubiti…..jah dzemo…ja tih dana kad su te cetalji ubili da sam ovo pisao i imao u ruci ovaj mobitel od mene bi pobjeglo beograd djikana i 20 miliona jugoslovena na celu sa JOZOM BRAVAROM…mogao bih zauzeti jugu..

Nije više Bosna 8-) - od danas smo “Bosniye” 8-) !
Nije više Bosna 8-) - od danas smo “Bosniye” 8-) !
Šta ti kažeš na ovo?  Đikan
2 mjeseci prije

Upućni kažu da su Džemine zadnje riječi bile 😎 : “Druže 😎 – de da ja sad malo vozim 😎 !”

Nije više Bosna 8-) - od danas smo “Bosniye” 8-) !
Nije više Bosna 8-) - od danas smo “Bosniye” 8-) !
2 mjeseci prije

Muslimanska informatika 😎 – tamo su najbolji u anonimnoim slanju prijetećih poruka tipa “sve Vam je minirano” … 🙁 …