Published On: Čet, lip 24th, 2021
#3rd | By Desk

Nada Dalipagić otkrila koje su osobe u njenom životu i blistavoj karijeri ostavile najviše traga

Mostarsku odvjetnicu Nadu Dalipagić sigurno ne treba posebno predstavljati. Dugogodišnju blistavu karijeru suca, zamijenila je odvjetničkim pozivom te je poznata kao prava profesionalka u svome poslu i jedna od najboljih odvjetnica u BiH.

Ona je i prava mostarska dama koja mnogo pozornosti poklanja svom izgledu i stilu odijevanja. Odvjetnica Nada Dalipagić uvrštena je u hrvatsku enciklopediju u BiH. Dobitnica nagrade “Hercegovka godine” za 2020.godinu. Birana je za ženu godine, za bh. damu s najboljim stilom, najbolje odjevenu Mostarku, dobitnica je brojnih priznanja i nagrada, piše Hercegovina.in.

Zapravo, teško je pobrojati sva priznanja, nagrade i odličja koja je kroz svoj dugogodišnji rad i djelovanje zasluženo primila.

Upitana, koje su to osobe koje su u njenom životu i blistavoj karijeri ostavile najviše traga, odvjetnica Nada Dalipagić je odgovorila: “Kroz moj život prošle su mnoge osobe i neke su ostavile dubok i neizbrisiv trag u onom najljepšem, ljudskom značenju – na način da su me oplemenile, dale mi određeni poticaj ka ostvarenju moga cilja ili me potakle da je put kojim idem onaj pravi.

Svojim radom i stavom kod mene su izazivali divljenje i punili me ljudskom dobrotom i plemenitošću: Marin Topić i Nina Acković, veliki mostarski slikari, entuzijasti i vrhunski intelektualci. Prije svega, svojim slikama prenosili su ne samo svoja unutarnja duhovna stanja, nego i ljepotu našega grada i podneblja kojem ostaju vjerni do kraja.

Vjekoslav Šutej, toliko jednostavnosti i ljepote u takvom glazbenom geniju, nikada nisam srela. Angela Merkel, izuzetna žena i državnica, topla i odlučna u isto vrijeme, veliki uzor ženama diljem svijeta. Daniela Škegro kolumnistica i književnica, svojim tekstovima koji su praćeni u cijelim svijetu širi optimizam i jednostavnim i prekrasnim riječima daje vjeru u prave vrijednosti, šireći životni optimizam, ljepotu i raskoš tako danom nam jednog života.

Biljana, Mira, Kata i Željana, moje predivne prijateljice s kojima drugujem godinama, koje moj život čine ljepšim i sadržajnijim.”/HMS/

guest
nije obvezno
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x