Četvrtak, 23 svibnja, 2024

NACISTIČKI GOVNARI IZ ŠVABIJE ZABRINUTI DA ĆE NETKO IPAK ZAUSTAVITI OHR-ov GENOCID NAD BH HRVATIMA: Plenkovićevi jataci strahuju od Milanovića

Must Read
ŠVABSKI NACIJI: “Plenković je naše zlato”

Nije tajna da je aktualni hrvatski premijer Andrej Plenković rado viđen u uredu njemačkog kancelara, socijaldemokrata Olafa Scholza. “U slučaju promjene vlasti bi došlo do temeljnih promjena i poteškoća jer dosadašnje čvrsto opredjeljenje Hrvatske za EU i NATO je jako važno i poželjno za Berlin”, pojašnjava zastupnik njemačke Slobodne demokratske stranke u Bundestagu Oliver Lukšić.

Ovo je dodatan argument zašto se DC mora pomesti na izborima i spremiti ga na hrvatska tužiteljstva. Izdali su svaki segment suverenosti naše domovine.

A razlog strahu od mogućih promjene leži u hrvatskom predsjedniku i mogućem premijeru Zoranu Milanoviću, navodi Deutsche Welle.

To je onaj medij koji Hrvate u BIH progoni iz dana u dan, protežirajući sve vrsrte sarajevskog džihada. Posebno imaju pik na Čovića kojeg iz godine u godinu kleveću da je pomakao rijeku. Promovirali su i Šteficu Galić, lažljivu plaćenicu džihada koja je u svom filmu o pokojnom mužu, članu fašističkog HOS-a promovirala i serijskog silovatelja, odbjeglog ratnog zločinca,  svog vjenčanog kuma Mirzu Hrstića. Nikada se Deutsche Welle nije ispričao za svoje laži a propagandu i dalje nastavljaju. Ako ovo nije znak Čoviću da mu Plenković sprema sječu glave u Bečkom Novom Mestu nakon izbora ne znamo što je. Izabere li Čovićeva partija Trojanskog konja Milasa u Sabor pucat će sama sebi u glavu. Trojica odanih u Saboru koja u svakom trenu mogu rušiti RH Vladu već su neka smislena priča. Zato pamet u glavu narode. Ili ćemo mi odsjeći glavu Mati Zmiji Graniću ili će ju Gnjida odsjeći nama.

Švabe dalje nastavljaju uzdizasti za vjernim slugom Plenkovićem plašeći se Milanovića. Sporan im je slogan “Hrvatska na prvom mjestu”!

“Mi zaista s određenom dozom zabrinutosti gledamo na neke Milanovićeve pozicije. Mnogi su iziritirani i njegovom kandidaturom ali i nekim izjavama poput one ‘Hrvatska na prvom mjestu‘. Sporni su i neki stavovi prema BiH, kao i otrovni komentari na račun EU-a te na kraju stav prema ratu u Ukrajini. Ukratko: u slučaju pobjede Milanovića postoji bojazan da bi Hrvatska mogla odjedriti u istom smjeru kao i Slovačka”, pojasnio je Lukšić.

Zašto je Švabskim “partnerima” sporno da je Hrvatu Hrvatska na prvom mjestu?  Nije li ovo direktan dokaz da DC-u Hrvatska nije na prvom mjestu? Koji stavovi prema BH su sporni? Oni da je dosta šutanja Hrvata u BIH i da Hrvati iz BIH u EU i NATO neće na koljenima?

Sjajan komentar koji mora otvoriti oči svakome BH Hrvatu. Neka se ruka osuši svakom onome tko zaokruži za DC , Matu Granića i Mesićev ured, sve listom izdajnički soj infiltriran izdajničkom rukicom Jadranke Kosor u HDZ u doba dok je HDZ ubijan i brisan s političke scene u RH.

Ponavljamo – HDZ ne postoji u Hrvatskoj. Tajnim operacijama Brusselsa HDZ je gurnut u prošlost a stranku je preuzela Gnjida koja je samom Tuđmanu radila iza leđa. Uostalom zapitajte se : Je li hrvatska država ona država u kojoj hrvatski građani, čak i generali ne mogu primati mirovine samo zato jer ih je jaran Selme Cikotića, kriminalac Murphey stavio na Selmine liste? Jesu li HV i HVO vojnici davali svoje živote za to da danas SDA i džihad preko USA ambasade određuju Mati Graniću kome Hrvatska smije dati građanska prava a kome ne?

Milanovića kritiziraju i socijaldemokrati u Bundestagu. Poznati politički idiot Josip Juratović, (ćitaj Jusuf Muratović) višestruki SDA bukake boy, koji je i ranije osuđivao stavove hrvatskog predsjednika kad je u pitanju politika prema Bosni i Hercegovini, ne skriva čuđenje njegovoj retorici koja već dulje vrijeme odvraća pozornost od same predsjedničke uloge.

Jusuf Muratović, najveći idiot među automehaničarima i najveći automehaničar među idiotima ovom izjavom kandidisao se među najveće političke antitalente na svijetu. Ozbiljno konkurira Goranu Grliću Čaglju.

“Ne znam zašto se Milanović ponaša tako. Ja sam ga upoznao, on je inteligentna osoba”, kaže Juratović te dodaje da su neke njegove nacionalističke izjave uzdrmale socijaldemokrate u Berlinu. “Jedno se može sigurno reći, a to je da Milanović nije klasični socijaldemokrat”, tumači Juratović.

Juratovićev napad na Milanovića dodatna potvrda je da se Milanovića mora podržati i zgaziti jebeni lignjasti , pizdunski  DC a nad Matom Granićem podići tužbu za protudržavno djelovanje i izdaju naroda i domovine. Osim toga opetovano je ponavljao kako je BH Hrvate u uniju s Džihadom uvukao na prevaru. Sasvim dovoljno da smeće, lociramo, uhitimo i transferiramo u Mostar. Na suđenje. Može i Šeks skupa s njim. Bit će nam čast.

I zastupnik demokršćanske unije Christian Haase upozorava da se Milanovićevim  suverenistički stavovi ne uklapaju u kolonijalni program porobljavanje Hrvatske.

“Inače, ono što Milanović u posljednje vrijeme govori nije dostojno jednog predsjednika. Recimo kada vlastiti Ustavni sud opisuje kao gangstere ili muhe. Ono što on trenutno provodi miriši na autokraciju i ne znam je li to dobro za Hrvatsku”, kaže Christian Haase te pojašnjava kako hrvatskog predsjednika vidi u društvu okupljenom oko slovačkog predsjednika Roberta Fica.

Haase pojašnjava da Milanović pokušava SDP smjestiti ‘desnije od HDZ-a‘. “Takav primjer imamo sada u Slovačkoj s predsjednikom Ficom koji također istupa pod krinkom socijaldemokracije i prodaje desne teze”, naglašava njemački zastupnik. “Nadamo se da će u ovim teškim sigurnosnim vremenima s hibridnim ratom iz Moskve Hrvatska ostati čvrsto usidrena na Zapadu”, zaključio je Lukšić.

Valjda je sada jasno u kojem smjeru ide Hrvatska i kako ju zamišlja nacistička Njemačka koja se brine da bi naša zemlja uskoro mogla biti država a ne NAJVEĆA SLUŠKINJA NA KARTI SVIJETA.

Molimo Boga da u Srijedu, glas Hrvata iz BIH konačno bude vođen Svetim Duhom i njegovim najvećim darom – Razumom. Inače neka nam je Bog na pomoći.

P.S. Dragi narode, sjeti se, kad te plaše Rusima, da je vašim djedovima na Humu i u Bosni 1878. nakon Hercegovačkog Ustanka upravo carska i bratska Rusija pomogla otjerati 400 godina stare turske tiranine. Banskoj Hrvatskoj Beč je zabranio uključiti se u bilo  kakvu pomoć nama u BIH. Tako je to i danas. Sjeti se da je na umorna leđa i krvave kičme, naših praočeva i pramajki potom sjela Austrija, na našu pobjedu uknjižili su se oni, sjeti se da su nam Austrija i Njemačka tu dovele dva krvava rata, a još prije tog su begovima koje smo otjerali vratili zemlju a njima, našim praočevima  i pramajkama dali lihvarske kredite da netom oslobođenu, svoju zemlju otkupljuju od Turaka. Sjeti se! I ne zaboravi, to su iste banke koje te i danas gule, i koje ti ne daju novac ako te na crnu listu stavi crna ambasada crnog Selme Cikotića. Čovjeka kojeg su pokušali zaštiti od odgovornosti za masovna ubojstva u Bugojnu. Čovjeka kojeg kolonija Mate Granića, izroda roda našega, nikada nije ni optužila. Shvati , dan kad glasuješ, u srijedu , nije dan izbora, to je dan početka kraja ili početka slobode.

Na tebi je!

- Advertisement -

10 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Murphey Pristaje na Gotovinsku Isplatu Plaća: “Ali 10% Meni!”

U bizarnom preokretu diplomatske sapunice, američki veleposlanik u Bosni i Hercegovini, Michael Murphy, pristao je na prijedlog HDZ-a o...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -