Published On: Sri, ožu 31st, 2021
#3rd | By Desk

Na zahtjev JU Bolnice Travnik, viteška poduzeća donirala dva respiratora

Na temelju zahtjeva JU Bolnica Travnik, poduzeća BOSSIL d.o.o. i LKW SERVIS d.o.o.  iz Viteza, zajedno s uposlenicima, donirali su dva respiratora koji su bili neophodni u trenutnoj borbi protiv koronavirusa. Vrijednost donacije iznosi 95.940 KM.

Dijabetičari u šoku: pojela ovo i u 6 dana izgubila 23 kg

Predstavnici poduzeća Bossil d.o.o.  i LKW SERVIS d.o.o. u svojoj izjavi naveli su kako su se odazvali na zahtjev JU Bolnica Travnik jer su prepoznali veliki doprinos zdravstvenih radnika u borbi protiv pandemije korona virusa, a JU Bolnica Travnik je u ovom trenutku jedna od javnih ustanova koja savjesno i sa svojim kapacitetima vodi borbu protiv svjetske pandemije koronaviirusa i zajedno s drugim ustanovama brine o zdravlju stanovništva u Središnjoj Bosni.

Nadam se kako  će ovaj pozitivan primjer uroditi plodom i kako će se i druge kompanije moći ugledati na ovaj primjer , a u ovom trenutku moramo zajedničkim snagama  pomoći jedni drugima, izjavio je Josip Blaž predstavnik poduzeća Bossil d.o.o. iz Viteza.

FOTO: Dr. Adnan Šatrović i Vlasnik Bossil d.o.o. Josip Blaž

Ponosni smo što smo u mogućnosti da ovom donacijom pomognemo u spašavanju života građana BiH i što će ovo omogućiti zdravstvenom sektoru Središnje Bosne da nastavi pružati kvalitetnu zdravstvenu uslugu, kratko je izjavila Josipa Nakić, predstavnica poduzeća LKW  SERVIS d.o.o iz Viteza.

Dr. Adnan Šatrović i predstavnica LKW d.o.o. Vitez, Josipa Nakić

Nakon što se zahvalio poduzećima BOSSIL d.o.o. i LKW SERVIS d.o.o. iz Viteza i uručio zahvalnice Dr. Adnan Šatrović za portal centralna.ba izjavio je sljedeće:

Dr. Adnan Šatrović, direktor JU Bolnica Travni izjavio je kako trenutno u funkciji imaju trenutno 19 respiratora i kako su dva donirana respiratora modeli koji pacijentima omogućavaju u većini slučajeva potpuni oporavak.