Published On: Pon, velj 14th, 2022

‘Na ivici sam bankrota’: Suzana Mančić o mužu, izdržavanju kćerki, financijama i prošlosti

Voditeljica i glumica Suzana Mančić nedavno se vratila iz Atene, gdje joj živi suprug Simeon Ocomokos. S prepoznatljivim osmijehom kaže da danas neće slaviti Valentinovo jer nije kupila poklon dragoj osobi.

Neću se vraćati u Atenu zbog Valentinova, bit ću sama. Nisam pripremala poklon, jer je prije desetak dana bio Simeonov rođendan, tada mu je bio imendan, sad je i blagdanski dar, stvarno ne mogu, na rubu sam bankrota – kaže Suzana, koji voli ići u Grčku.Bilo mi je prekrasno, često sam u Ateni i tamo se odmaram. Prvo, nemam nikakvih obaveza tamo, donesem lijepu knjigu, upoznam rodbinu i prijatelje, pa mi je tamo božanstveno – ističe voditeljica koja je desetljećima samohrana majka Teodore i Natalije Kunić koju je dobila u prvom braku.

– Godinama sam samohrana majka, što nije strašno s obzirom na moj materijalni status jer sam uvijek bila uspješna i imala dovoljno novca za lagodan život. No, pitanje postojanja samohranih majki trebalo bi postaviti običnim ženama, koje nemaju krov nad glavom, redovita primanja i stalan posao, ali i pomoć oca djece. To je strašno, ali meni je to bilo kao prehlada – kaže Suzana, koja smatra da se na razvod ne bi trebalo tako lako odlučiti:

Ljubav dolazi i odlazi, ljudi loše procjenjuju, ali ne treba tako lako odustati, pogotovo kad su djeca tu. U svakom slučaju, postoji trenutak kada morate donijeti odluku, koja bi bila najbolja za vas, da svojoj djeci budete dobra, normalna i zdrava majka, a onda i za sve ostalo.

Novinari su Suzanu upoznali na proslavi desete godine baleta u Narodnom pozorištu.

Bila sam balerina u osnovnoj školi i pohađala sam dvije škole paralelno, osnovnu i baletnu. Nisam imala sreće i dosta sam odrasla i izbacili su me iz baletne škole – otkrila je Suzana.

guest
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Šaćir soros
Šaćir soros
3 mjeseci prije

Važan prilog…Zahebancija

Faraon Murat
Faraon Murat
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
3 mjeseci prije

Vala baš

Anonimac
Anonimac
3 mjeseci prije

Dosta si i uživala brez rada. Tolike godine džabaluka, nije mala zayebancija.

Uve
Uve
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
3 mjeseci prije

Da se guuzila pošteno, više bi para namlatila.

Uve
Uve
3 mjeseci prije

Nek ti sad pomogne onaj paaja, direktor eenergoprojekta, što te 5 godina držo i ziogu u bagdadu.

Vacca the mljac
Vacca the mljac
3 mjeseci prije

Ća je život, nego fantazija…