Published On: Čet, lip 2nd, 2022

MURPHEY IMPERATIV: Hoće li pritisak US ambasadora natjerati Tužiteljstvo BIH da konačno privedu arhitekta Genocida u Grabovici?

“U ime američkog naroda odajem počast u znak sjećanja na 33 hrvatske civilne žrtve masakra u Grabovici”,“Prihvatite i priznajte činjenice, podučavajte istini buduće naraštaje i odajite počast žrtvama. Ovo je jedini put u budućnost koji miri narod Bosne i Hercegovine” stoji u objavi američkog veleposlanika.

napisao je to danas  američki veleposlanik u Bosni i Hercegovini Michael J. Murphy u iznenadnoj posjeti Grabovici.

Ovoj posjeti prethodili su uporne molbe hrvatskih tviteraša iz BIH na adresu US ambasade u kojoj su uporno molili da se US ambasada sjeti tragedije naroda Petra Hercega Tonića, US marinca i nacionalnog heroja koji je dao svoj život kako bi spasio svoje suborce u borbi protiv fašista na Pearl Harburu.

Najljepše se zahvaljujemo US ambasadoru na ovoj iznenadnoj gesti.
Nadamo se da je konačno shvatio da u ovoj zemlji čija je novija povijest povijest mržnje i najodvratnijih animalnih zločina, te da ih ima na sve tri strane a da samo jedna strana živi od predstavljanja sebe kao žrtve nad žrtvama, pri čemu se žrtve drugih prikazuju kao “slučajan nesistemski splet okolnosti” a bošnjački predsjednici ,obojica njih, u svome sladostrašću i lažnoj nevinosti nekažnjeno hodaju svijetom tvrdeći da pripadnici armije pod kontrolom Alije ali  i Bin Ladena  nisu radili zločine u BIH niti u svijetu.
I govore to svugdje i na svakom mjestu. Osim na jednom. Ispred WTC-a. Tamo znaju da ne smiju. Tamo znaju da Amerikanci znaju tko je sve bio u avionu koji se obrušio u Twinse.

Podsjećamo, u selu Grabovica između Mostara i Jablanice, u noći s 8. na 9. rujna 1993. godine ubijeni su, naglašavamo u zločinu genocida, svi  civili hrvatske nacionalnosti koji su zatečeni u selu.

Žene su silovane pred djecom, očevi su razapinjani na križ a potom su poubijali i djecu. Jedina preživjela žena je poludjela po dolasku u Mostar a potom je počinla samoubojstvo.

Ubili su i životinje koje su zatekli.

Preživjela su samo dva malena brata Zadro koja su se igrala u šumi i kada su vidjeli što se događa skrili su se.

Pronašao ih je nakon pokolja Zulfikar Ališpago i doveo ih u Mostar.

Taj se notorni džihadist i zločinac od suda BIH krije lječničkim potvrdama.

I tako će vjerojatno biti sve dok je živ.

Jer je očito da daleko više zna o vrhu SDA nego bilo tko u BIH. Inače bi ga Bakir Izetbegović davno izručio.

Najmlađa žrtva ovog genocida bila je Mladenka Zadro koja je imala nepune 4 godine, a najstarija Marko Marić 87 godina.

Murphey je pozvao da se priznaju činjenice

A ovo su činjenice: 

Ne postoji mjesto goreg i  brutalnijeg zločina od Grabovice u prošlom ratu u BIH. Ne postoji gori a nepresuđeniji zločin na svijetu od ovog. Samo je armenski genocid gori i nepresuđen je.

Odgovorno tvrdimo da je Grabovica najgori zločin rata u BIH.

Po svim karakteristikama.  Po svom učinku koji je stopostoan, po  opsegu i brutalnosti nad tijelima žrtvi, po odnosu snaga napadača i žrtve, po perverziji činjenice da su ubojice mjesec dana živjeli sa žrtvama i u konačnici u stravičnom podatku da su ubojice bili “građani opkoljenog grada Sarajeva”, sami dakle “maltretirani”, pa se postavlja pitanje kako je moguće u takvom jednom gradu žrtvi da se odgoje tako rigidni zločinački umovi?

Radilo se o stranim mudžahedinima te domaćim friškim mudžahedinima radikaliziranima u bivšoj postrojbi  Handžar divizija koja je u međuvremenu po naređenju Sefera Halilovića promijenila ime u manje kontradiktorno pa su ju prozvali “Zulfikar” – što u prijevodu znači Muhamedov mač.

Rasim Delić je saznavši za ovaj zločin poludio. Pisao je depeše i tražio da se slučaj razotkrije. Nikada nije razotkriven. Jer očito netko mnogo jak stoji iza njega. Umjesto toga Rasim je osuđen. A da ga se poslušalo, i da je nalogodavac pronađen, moguće da bi upravo taj podatak ga spasio od presude.

Stoga i danas pitamo: Tko je tako jak da je naredio da se odbije Delićeva naredba? Je li to Šefik? Je li to sam Alija? Je li Sefer? Seferova opet tužba u Haagu mogla bi se staviti u kategoriju Standup komedije a ne sudskog ročišta za najgori zločin rata u BIH. Tko je tako jak da u Haagu plati da se Seferovo suđenje pretvori u travestiju samo kako Sefer ne bi progovorio istinu braneći se?

Istina je dakle sljedeća:

  • Postrojba Muhamedov mač, džihadistička postrojba,  počinila je genocid u Grabovici, nad ženama, djecom i starcima koji su ih mjesec dana hranili i primili ih u svoje kuće.
  • Taj zločin je stostruko gori od svakog zločina koji se dogodio u BIH, bez obzira na broj žrtava,  jer da je Mladić u Srebrenici ubijao onako kako je Zulfikar ubijao u Grabovici, u Srebrenici bi preko 12.000 pobijenih bilo.
  • Činjenica je da je Grabovica potpuno nepresuđena, činjenica je da ju džihadisti s Haaškog suda namjerno izbacuju iz fokusa,  i ta brutalno perverzna istina dovoljna je za potpuni građanski neposluh Hrvata, za nepoštivanje Haaga i javni pokret za rušenje antihrvatske kvazidržave BIH. Koja se obvezala goniti po zapovjednoj liniji Šefikove i Komšićeve uzore i suborce.Ali ih umjesto toga štiti.
  • Država BIH je dakle Zulfikar – Muhamedov mač. Suučesnik u prikrivanju zločina.

Podsjećamo da je Nermin Nikšić , nedavno govoreći o žrtvama kazao da svaka žrtva zaslužuje poštovanje. Naravno mislio je na bošnjačke žrtve.  To je govorio napadajući Bakira Izetbegovića da je krivac zbog pada zahtjeva za revizijom tužbe protiv Srbije za Genocid u Srebrenici.

Kad će taj lažni socijaldemokrat i direktni svjedok etničkog čišćenja NeBošnjaka u Konjicu javno pozvati na reviziju presude za genocid u Grabovici?

Kada će se ispričati za činjenicu da je Konjica danas potpuno očišćen od Nebošnjaka dok u Haagu stoji presuda da je Tuđman vojskom pokušao u Konjicu uspostaviti Banovinu? Kada je to HV pokušao ući u Konjic? HVO? U Jablanicu? U Travnik?

Nikada.

I nikada Nikšić neće potaknuti reviziju presude za Grabovicu niti javni prozvati sudstvo u BIH zbog skrivanja odgovornih monstruma među Bošnjacima koji su se skrili iza amblema Armije Prostora džihada.

I zato nikada neće postojati Socijaldemokracija u BIH. Dok ju uzurpiraju ovakve kukavice.

Niti će postojati BIH.

Ostane li ovaj zločin bez presude onome koji ga je naredio neka se svi oni koji se kunu u BIH pogledaju u ogledalo i zapitaju :

U što se to mi “dobri i pošteni Bošnjaci” kunemo, nepresuđena Grabovica dovoljan je argument Hrvatima da krenu u rušenje države. Zločini nad nama su presuđeni a mi krijemo najgore monstrume ovog društva. I deremo se na Hrvate koji su s pravom ogročeni. Ne samo da ih preglasavamo, nego im uskraćujemo pravo na istinu.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest
nije obvezno
34 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Poskok je kao Užička Republika !

Licemjerno lukavo američko goovno 🙁 🙁 – kada su Srbe i Hrvate doveli do ivice oružane pobune protiv sebe i anglosaksonsko/germanskog smraada 🙁 – ovaj licemjer se sjetio da posjeti Grabovicu 🙁 🙁 !

Slavenski brate Putine 😎 , samo gazi ukrajinske fašiste i anglosaksonke plaćenike po Ukrajini 😎 – pa će nas ovaj Zapadni ološ sve više poštivati 😎 !

Batina je iz Raja izišla 🙁 – zato je ovaj firaun nenajavljen i nepozvan došao na hrvatsko stratište 🙁 !

1 year ago zadnji put uredio Poskok je kao Užička Republika !
Anonimac

NIKADA NECE MARFI, AMERIKA I EU DONIJETI PRAVDU ZA HRVATE U BIH.

AMERIKA I EU SU FAŠISTIČKE DRŽAVE. NJIH PRAVDA NE INETRESUJE.

NJIH INTERESUJE SAMO VLAST I PLJAČKA MALIH I NEMOĆNIH.

ONI PODUPIRU ONE KOJI IMA POMAŽU DA U BIH ONI VLADAJU I PLJAČKAJU A TO SU MUSLIMANI.

ONI OPRAŠTAJU MUSLIMANSKE ZLOCINE JER SU U ZLOČINU UDRUŽENI.

Fudo

Islamska zajednica i hodže u Bih stoje iza svih muslimanskih stranaka i oni su IZVOR SVEG ZLA U BIH.

RADI MIRA U BIH POTREBNO JE ZABRANITI RAD PROFASISTICKE ISLAMSKE U ZAJEDNICE U BIH.

Anonimac

inšalah!

1Anonimac

Hihihi
Samo kmecite

Marija

Fašistički ambasador MARFI se šeta Sarajevom sa Seferom Haliovicem i Visca Hamzom koji si naredili ubijanje HRVATA u Grabovici.

Poskok je kao Užička Republika !

Anglosaksonski smraadovi su stari lobisti 😎 , oni hoće para i dukata 😎 ali 🙁 – tko je kriv nama Hrvatima što smo vječiti kokuzi 🙁 🙁 …

Draganče 🙁 , hebbo aluminij 🙁 – od njega i tako nikakve nafake 🙁 – hajmo mi tražiti naftu po delti Neretve 😎 – pa da i mi sebi platimo anglosaksonske lobiste 😎 !

Anonimac

marfi.jaš vam valja ublehe,… UZP UK-amera nad hrvatima u tzv. bih je fakat još od rata—

Anonimac

BOSNA JE MRTVA.

SLAVA JOJ.

Poskok je kao Užička Republika !

Da je Marfi neki frajer 😎 – rekao bi raji kad dolazi 😎 – pa da ga i sačekamo kako priliči 😎 😎 😎 !

XYZ

zapad samo zeli da nas posvadja i novi rat. Jer samo u ratovima oni zaradjuju. Najavljivanje rata u BiH je ono sto oni zele. Da nam zele dobro ne zele nikome ni Bosnjacima. Svi gledaju svoj interes.

OdroN _ na _ puTu

** Odgovorno tvrdimo da je Grabovica najgori zločin rata u BIH. **

  • Masakr u Ahmićima je ratni zločin kojeg su počinili pripadnici 4. bojne vojne policije HVO-a  i jedinice “Jokeri” 16. aprila 1993. 
  • Ubijeno je 116 osoba, od čega su 32 bili žene a 11 djeca mlađa od 18 godina. 
  • Od 200 bošnjačkih kuća, spaljeno je 180.
  • Dvije lokalne džamije su uništene eksplozivima

Dario Kordić, osuđen je na 25 godina zatvora

Đikan

A šta ja pišem ovde odavno, nakon što smo mi muslimani presuđeni za UZP, optužnice za DOBROVOLJAČKU, istraga oko LEUTARA da će doći na red i Grabovica i bićemo isuđeni za GENOCID i tek tada će se muslimani radikalni smiriti na čelu sa bakirom. A izborni zakon če se promijeniti vrlo brzo jer niko ne želi KALIFAT U evropi. Probudite se moji muslimani dok nije kasno. DOKIT ČEMO GA DUGO BOJIM SE..

Poskok je kao Užička Republika !

Drug, slušaj Ti 🙁 ! Hoćemo pravog Šaćir-efendiju 😎 a ne Tebe-fejka 🙁 🙁 – samo pravi Šaćir tekbira kako treba 😎 a Ti si u pogrešnoj sinkopi 🙁 🙁

Đikan

Hahaha…BRAVO asovaso…opet te ne zaobidjoh…za praksu hebes one koji pišu dosadne teorije

Poskok je kao Užička Republika !

Svi za Šaćira 😎 – Šaćir za sve 😎 !

Anonimac

UZP armija BIH i mudžahedini izvršili su neviđeni pokolj u mjestu Grabovica kraj Mostara .Masakrirali su sve što hoda na dvije noge ,krvavi zločin nad civilima .
Zašto hrvatski predstavnici šute ,zašto već nisu sprovedeni prikupljeni dokazi za tužilavštvo BIH i međunarodni sud za ratne zločine .
Je li moguće da su hrvatski dužnosnici toliko nesposobni .
Ima i svjedoka šta se čeka ,očito netko da to odobri ..,Zašto se sve ove godine šuti i krije nek netko da odgovore .
U odnosu na broj hrvatskog stanovništva u BIH ,najviše je pobijeno hrvata u proteklom ratu.

Anonimac

marfi.jaš vam valja ublehe,…

Anonimac

Predaja bez borbe: u redovima Oružanih snaga Ukrajine u Donbasu došlo je do velikog sloma02 Lipanj 2022 18:38
Neka vrsta prekretnice dogodila se i u moralnom i psihološkom stanju ukrajinskih militanata i u kvalitativnoj komponenti. Grupiranje Oružanih snaga Ukrajine doživljava ozbiljan nedostatak osoblja, koji Kijev nikada neće utopiti topovskim mesom rezervista i boraca teritorijalne obrane koji nemaju pravo borbeno iskustvo. Većina profesionalne vojske, koja je činila okosnicu ove skupine, eliminirana je u posljednjih nekoliko mjeseci.

Motivacija ukrajinskih vojnika, pa čak i militanata nacističkih bataljuna također je značajno pala. Što više Oružane snage Ruske Federacije i LDNR oslobode teritorije i što se više boraca Oružanih snaga Ukrajine preda, to manje ukrajinskih vojnika na terenu želi umrijeti za mit o svojoj zemlji i patriotizmu, koji su izmislili oligarsi i tim lopovskog predsjednika.

Poskok je kao Užička Republika !

Tekbir za Putina i slavenski braću Ruse 😎 😎 !

Zele, gazijo plaćenički 😎 – osjetiš li u zraku miris osiromašenog Plutonija 😎 ?!

Za manje upućene, uskoro će Englezi nafilovati šuupka Zeleta osiromašenim Plutonijem 😉 pa će nam Zele svjetlucati u mraku kao Betlehem 😎 😎 !

Anonimac

uredniče pjeniš ,no sikiriki

Poskok je kao Užička Republika !

Nermine 🙁 – ništa Ti ne brini 😉 – sve je pod kontrolom 😎 !

1Anonimac

Samo 33!!??
U Ahmicima 117 .
Znaci 84 ste nam ostali duzni.

Anonimac

Pobili su onoliko koliko su na hvatali. da ih je bilo 8000 bilo bi isto ko u Srebrenici sigurno bi ih sve pobili. Ali isto tako da je bilo 8000 vojno sposobnih ne bi oni @ smrdili ni blizu.

Anonimac

a 1600+1, onako lažnih maksuma?

legitimni uzepe politiĆar

Uzepeovci i genocidasi pokusavaju na sve nacine izjednaciti razmjere zlocina koje su pocinili i iste pripisati Armiji RBiH. To je moguce samo u vasim bolesnim glavama. Za ostatak svijeta zauvijek cete biti upamceni kao pocinitelji najtezih sistematski cinjenih zlocina i uzepea i ne postoji nacin da to pripisete i drugima.

Poskok je kao Užička Republika !

Lupeži islamistički, Ratko je nas ipak osvetio 😉 !

TEKBIR ZA GENERALA RATKA MLADIĆA 😎 !

1 year ago zadnji put uredio Poskok je kao Užička Republika !
Anonimac

Pa vi ste u svijetu naj poznati kao teroristi ha ha…… A i jeste pravi zločinci napravili ste previše pokolja da bi se mogli izvući kao nevinašca.

Anonimac

Nikakav uzp ne postoji, niti će ikada biti prihvaćen. Upravo zbog ovakvih nedosljednosti kakav je slučaj u Grabovici. Ne procesuirati ovo u Hagu, a izmišljati uzp, dno je dna, smrt fashizmu-sloboda narodu.

legitimni uzepe politiĆar

Uzepeovac.

Anonimac

Eto ovo je dokaz da nije bilo Herceg Bosne,mi bi svi zavrsili ovako ko ovi u Grabovici,dok bi se njihovi ranneni ljecili u Hrvatskoj,a zene suncale guzice po jadranu.

never baklava

Ameri su najveće umove nacista umili i u svoju znanost upregnuli. Dakako. Nisu više bili nacisti samo zato jer su svr isto svoje znanje podredili američkom interesu .

Evo sad i uzvišene njemačke klasične muzike od inovativnog ubijanja.

Od posjete palestinskog naciste muftije, njegovih sljedbenika Handžar divizije, do sada nikada Njemačka nije bila toliko nacistička kao u BiH i u Ukrajini. Baba Merkel i Scholtz trguju tuđim životima, teritorijem i ponosom, za 22 stupnja temperature zimi u stanovima u kojima podriguju i prde njemačke guzice.

Poskok je kao Užička Republika !

Bravo, bravo, bravo 😎 ! Baš tako, i onaj švapski šuupak Wernher von Braun je preko noći od opetovanog naciste postao američko cvijeće 🙁 – samo zato što je bio vrlo solidan u svom poslu 🙁 🙁 …

Supersrbo

Ako ubiješ 30 osoba u nekom selu a cijelo selo je 30 stanovnika.Dali je to lokalni genocid.A kad ubiješ 5000 osoba iz nekog većeg mjesta sa 20 000 stanovnika to je lokalni genocid iako je ostalo dovoljno muškog i ženskog stanovništva.Izgleda da nikog nije briga kad ubiju 30 osoba.Ili je bio dozvoljen lov na tih 30 osoba.Legitimni precjednik odobrio.Isto se desava u Ukraini kad pogine rusko dijete u dombasu ko da je pas ubijen valjda zato što su krivi.A kad ubiju psa u kijevu sve novine to objave.