Published On: Sub, srp 17th, 2021

NAJBOLJI HRVATSKI PREDSJEDNIK IKADA: Može li se Komšić kandidirati bez ustavnog Izbornog zakona?

Naravno da može. On čak može pobijediti na izborima kojih neće biti.

Komšić može imenovati ljude protivno zakonu. Komšić može tijekom mandata govoriti protiv Ustava zemlje bez sankcija OHR-a. Može prijetiti nabijanjem na kolac, silovanjem i sve to uz aplauz Valentina Inzka.

Komšić može uzeti hrvatsku fotelju i govoriti protiv smisla postojanja iste. Komšićeve vehabije  iz te proisilovske ćelije koju u šali zovu “ured hr člana predsjedništva” mogu bez kaznene odgovornosti prijetiti slanjem terorista na Jadran.

Komšić može doći na zgarište WTC-a i položiti ružu svojim suborcima koji su tu pali. Bez da se ispriča u ime ABIH Amerikancima. Za sudjelovanje svojih suboraca tamo.

Pa Komšić može tri puta predstavljati narod po kojem je kao vojnik, loš vojnik doduše, ali vojnik, pucao.

I nitko ga kazniti neće niti za bilo koji od gornjih prekršaja. Antidaytonski.

Da 700.000 Hrvata potpiše peticiju da je dotični ljudska i politička štetočina obraz mu je takav da bi se on opet kandidirao. Jazavci obraza nemaju.

Komšić naprosto može sve. On može pijan voziti vozilo da ga nikad šerijatska saraja policija ne prisili da puše u halal balon. Komšić može rušiti mostove po Europi. On može pobijediti čak i Čak Norisa na izborima.

Recite nam točno što Komšić ne može?

Nije li čovjek treći put član Predsjedništva iako nema ustavnu moć veta koja je osnovna predsjednička i najvažnija funkcija?

I nikad da ga OHR zbog tog ne smijeni? Kao niti zbog jednog od njegovih brojnih napada na Dayton? Nije li OHR svaki put zaprijetio Dodiku ako je napao na Dayon? Koliko je puta zaprijetio tom malom arabiziranom alkosu Željku? Željko bolan može sve.

Komšić se dakle može kandidirati i pobijediti na Izborima kojih čak i neće biti. Iako ne kontamo zašto bi se kandirao kad će umrijeti u hrvatskoj fotelji. Budući da izbora u BIH više nikad biti neće. I da će u ovoj zemlji koju njegova ambasadorka naziva “pičkom materinom od države” zavađati ove nesretne narode vječno.

Naime veća je šansa da će se BIH prije raspasti nego što će se dogovoriti izborni zakon u BIH.

Prema tome mirno pij Željko. Zaslužio si. Zemlju si razvalio, Hrvatima istu ogadio. Srbi je ionako nikad nisu htjeli. Oni  Hrvati, taj mrski narod na čijoj nesreći parazitiraš, čak više ne traže nikakav treći entitet. Oni samo traže da dovršiš posao.

Plaćamo te za to. Da ujedinjuješ Srbe i Hrvate, narod svog oca i majke,  i da rušiš Bosnu i Hercegovinu. Tata i mama mogu ti biti ponosni sine.

Najvrijedniji vojniče hrvatskog naroda ikada.  Samo postupi po naređenju.

I ne vozi dok piješ ubio ga Bog.

Još nam trebaš.

Misli na svoje ukućane koji te ipak vole i trebaju te.

Točnije tvoju plaću.

Točnije naše pare koje ti zoveš plaćom svojom.

Pozdravi ih i kupi im sladoled od nas.

Živ nam bio Predsjedniče. Ujedinitelju. Osloboditelju.

Trostruki batleru jednog neumitnog raspada, jedne tužne tvorevine u kojoj samo tužni ljudi poput tebe mogu  biti nekakvi faktori.

Skul!

 

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x