Published On: Pet, stu 5th, 2021

MOSTAR: Migranti podsjetili na stare dobre običaje naših predaka…

U četvrtak oko 19:40 sati, u PS Mostar Centar je prijavljeno da se na autobusnoj stanici na Trgu Ivana Krndelja, u blizini taxi stajališta, sukobilo više osoba (migranata), te da jedan od njih kod sebe ima nož.

Pripadnici policije su na navedenoj lokaciji zatekli M.L. (1993) iz Maroka koji je imao manje posjekotine na šaci desne ruke i ispod usne. Istom je ukazana liječnička pomoć.

Osoba koja ga je napala udaljila se s lica mjesta prije dolaska policijskih službenika. Oko 21:30 sati navedeni migranti su se ponovno sukobili na istoj lokaciji, te su policijski službenici lišili slobode J.A.M. (2003) iz Palestine, a koji je prethodno nožem ozlijedio M.L. Upoznat je nadležni tužitelj, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Za protekla 24 sata iz oblasti spriječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području HNŽ-a registrirane su četiri prijave, od čega na području Mostara tri i na području Čapljine jedna.

Iz oblasti javnog reda i mira registriran je jedan prekršaj i to na području Čapljine.

Zabilježeno je i 10 prometnih nesreća, od čega na području Mostara tri, na području Jablanice tri, na području Konjica tri i na području Stoca jedna. Jedna je osoba zadobila ozljede neutvrđenog stupnja, dvije osobe lake tjelesne ozljede, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

guest
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Kiklop
Kiklop
1 godina prije

To su one izbjeglice , skolovani strucnjaci, koje cemo dobiti badava, da u njih ne ulozimo niti marke.Posaljite ih na prelo – sijelo Bakiru.To su njegovi jahrani…

Dunja
Dunja
Šta ti kažeš na ovo?  Kiklop
1 godina prije

Ha ha tačno. Kad mu isti ti počnu harati po Poljinama videće šta je uradio.

dobar naslov
dobar naslov
1 godina prije

Migranti podsjetili na stare dobre običaje naših predaka…Afganistanaca…