Published On: Sri, lis 7th, 2020

Mladoženja šokirao: Prozvao sve koji su spavali s mladom, okrenuo se i otišao

Vjenčanje bi trebao biti dan pun veselja i ljubavi, a posebno ga mogu uljepšati govori kumova, prijatelja i, naravno, mladenaca.

Ipak, jedan mladoženja iskoristio je taj trenutak da svima objavi kako mu supruga nije bila vjerna – ali ni prijatelji. Jedan od uzvanika koji je svjedočio neugodnom govoru, Shawn, ispričao je u emisiji Graham Nortona kako je sve izgledalo.

Ceremonija je prošla bez ikakvih problema, a kada je krenulo slavlje svi su počeli držati kratke govore. Na red je došao mladoženja koji je prvo rekao: “Igrat ćemo jednu igru.” Rekao je svim gostima da ustanu, okrenu tanjure ispred sebe i pronađu crvenu naljepnicu. Onaj tko ju nije pronašao morao je sjesti nazad, pa su tako ostali stajati samo muškarci – njih osam.

Mladoženja je potom svima poručio da obrate pozornost na muškarce koji su ostali stajati i glasno rekao: “Svi su spavali s mojom suprugom od kada smo se ona i ja zaručili – ja sada odlazim i tražit ću poništenje ovog braka.”

Uzeo je svoje stvari i izašao iz prostorije bez da je više rekao jednu riječ, a goste je ostavio u potpunom šoku. Nije poznato kako je mladenka reagirala i što se dalje događalo, prenosi The Sun.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>