Published On: Ned, stu 14th, 2021

Mladić koji je stradao u navijačkim sukobima i dalje je životno ugrožen

Devetnaestogodišnji E.P.(2002), koji je u navijačkim neredima teško ozlijeđen, i dalje je životno ugrožen. Hospitaliziran je na Odsjeku za neurološku anesteziju s jedinicom intenzivnog liječenja, rečeno je za Bljesak.info iz SKB Mostar.

Mladić je nakon ukazane liječnike pomoći u županijskoj bolnici Dr. Safet Mujić žurno prevezen u SKB Mostar gdje je ustanovljeno da je zadobilo teške tjelesne ozljede opasne za život. U SKB-u Mostar bio je podvrgnut hitnoj operaciji.

Obračun više desetaka osoba dogodio se u subotu u popodnevnim satima kod nekadašnjeg mostarskog Hotela Ero. Prema neslužbenim informacijama, do incidenta je došlo zbog ocrtavanja navijačkih grafita u tom dijelu grada. Mostarska policija pucala je u zrak kako bi rastjerala sukobljene huligane.

Glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić u izjavi za medije kazao je kako je do sukoba je došlo između dviju skupina mlađih osoba, vjerojatno navijača, odnosno huligana. Kako je naveo. došlo je do međusobnog gađanja kamenjem i pirotehnikom.

Tijekom nereda ozlijeđena su i dvojica policajaca kojima je pomoć ukazana u SKB Mostar.

”Za sada nema uhićenih osoba, a policija radi na identifikaciji i pronalasku osoba umiješanih u incidenta”, kazao je.

Navijačke nerede osudio je mostarski gradonačelnik Mario Kordić tražeći sankcioniranje prijestupnika, a na mjesto incidenta izašao je i ministar MUP-a HNŽ Slađan Bevanda koji je odbio komentirati sinoćnji incident rekavši da će se o svemu očitovati u nedjelju./HMS/

guest
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
icoo
icoo
16 dana prije

Do kad treba nekome da shvati da provokacijama i nasilnickom ponosanju nema mjesta pogotovo gdje mladi treba da grade suzivot..

Anonimac
Anonimac
Odgovori   icoo
16 dana prije

Gdje si na svijetu vidio suživot s muslimanima? Postoji li to negdje?

Anonimac
Anonimac
Odgovori   Anonimac
16 dana prije

Tko nadje pozitivno rjesenje za ovaj komadic Balkana tzv BIH zasluzio je nobelovu nagradu.

Seso
Seso
Odgovori   Anonimac
16 dana prije

Rješenje je jednostavno. Dva sata prije utakmice zatvoriš sve huligane i pustite ih dva sata poslije utakmice i tako narednih pet godina. Ako poslije toga ponove incident doživotna suspenzija.

Lijevo Sloboda
Lijevo Sloboda
Odgovori   Anonimac
15 dana prije

Ili katolicima ..:Uzmi na primjer Belfast nigdje zivog muslimana koljete se 60 godina …Najjace fasisticke zemlje EU Poljska Madjarska Ceska i Hrvatska …jer su 99 % katolici koji nikoga ne mogu osim sebe …Zasto je zapadna Hercegovina 99 % etnicki cista ..Jer ste sve pobili i bacili u jame ili otjerali za Skandinaviju ili Banjaluku …

djuro
djuro
16 dana prije

Ove navijače treba tući rebrastim šipkama, ne samo u BiH već u cijeloj regiji