Published On: Pon, tra 12th, 2021

Mladić koji je pretučen od strane policije sin je zarobljenog a potom i ubijenog Hrvata u zločinu ABIH u Trusini

Njegovo ime je Slaven , otac mu se zvao Željko Blažević  i ubijen je u zločinu Armije BIH u Trusini 1993. kada je sustav koji se proglasio državnim odbio poštivati Ženevske konvencije.

Obiteljska karma tako se ponavlja.

Blaževićima očito ne ide s “državom”. Odnosno “država” smatra da se nad Blaževićima ne trebaju primjenjivati nikakvi zakoni niti Blaževići od Trusine trebaju uživati ljudska prava.

Pokojni Slavenov otac, Željko, pojma nije imao da će nakon što njega streljaju, kao zarobljenog, kada su mu oduzeli sva ljudska prava, godinama kasnije pripadnici državne službe, kao pseto , pretući njegovog sina, tek par metara dalje od sobe u kojoj su spavali njegova supruga i dijete.

Radi se o sustavnoj tiraniji organa ove zemlje nad ovom obitelji. I ne samo nad njom.

Ovo su one situacije kad opsuješ zemlju, poželiš joj što raniju smrt i upitaš se kojeg vraga si se za nju ikada borio, koji je smisao njenog postojanja i je li državni aparat utočište najgorih hulja.

Ponavljamo i apeliramo na građane da prestanu krivca tražiti u pit bull terijerima koji su počinili ovo zlo od prije neku noć.

Krivac ste vi koji ste šutjeli. Krivac ste vi koji ste dali glas onima koji su odlučili da je pit bull terijerima mjesto u policiji.

Vi ste jedini krivac. Vi koji se sada mislite, je li vakad došao da idem pred MUP i bacam kamenje ili je bolje šutjeti i čuvati posao koji je tata teškom mukom stekao, nakon godina i godina mahanja članskom iskaznicom.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>