MISS CRNE KRONIKE: Tko je fatalna bivša misica koju je Hrvatska izručila BiH

“Na temelju tjeralice raspisane na zahtjev tužitelja Posebnog odjela za organizirani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju Tužiteljstva BiH, danas je pravosuđu BiH izručena Slobodanka Tošić, rođena 1986. godine. Optužena je lišena slobode na području Republike Hrvatske, nakon čega je izručena Bosni i Hercegovini., navedeno je u današnjem priopćenju Tužiteljstva BiH.

“Navedena je jedna od optuženih u predmetu kodne akcije „Lutka“ (Cvijan i dr) u kojem se većem broju optuženih sudi za kaznena djela organiziranog kriminala a nakon njenog bjekstva iz BiH i nepojavljivanja na ročištima u predmetu, Tužiteljstvo BiH zatražilo je raspisivanje međunarodne tjeralice, nakon čega je Sud BiH raspisao tjeralicu”, stoji u priopćenju.

Tošić je bivša sudionica izbora za Miss BiH i Pleyboj zečica, i nekadašnja djevojka Darka Eleza koji je i u BiH i Srbiji optuživan i osuđen zbog razlčitih krivičnih dela, uključujujući ubojstva i pljačke, podsjeća Slobodna Bosna.

Ona je jedna od 32 osobe koje se nalaze na popisu Tužiteljstva BiH koje se terete za slična krivična dijela.

Mediji su je povezivali s “namještaljkom” čiji je cilj bio ubojstvo Elezovog izravnog konkurenta Đorđa Ždrale s kojim je jedno vrijeme također bila u vezi.

“U krevetu volim dominirati. Najviše mi prija da sam na vrhu, kad maksimalno mogu osjetiti muškarca”, citira Slobodna Bosna Slobodanku./HMS/