Mesić nije jedina žrtva prijetnji, prah dobili Milanović i Pusić

Kako javlja Dnevnik Nove TV, prijetnje upućene Stjepanu Mesiću u vidu pošiljke sa bijelim prahom nisu jedine. Prijetnje su dobili i Zoran Milanović i Vesna Pusić.

Dubravko Gvozdanović je komentirao kako istraga o ovim stvarima uvijek mora ići u nekoliko smjerova jer bi netko po uzoru na šale mogao učiniti nešto ozbiljno.

Naime, i Zoran Milanović i Vesna Pusić primili su takve prijetnje, a sama činjenica da netko u javnoj upravi otvara pošiljke bez sigurnosne provjere vrlo je uznemirujuća.

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić poštom je primio omotnicu sa sumnjivim prahom. Pošiljka je u njegov ured stigla još u petak, a ured je od tada bio zatvoren.

Pošiljka je u njegov ured stigla još u petak, a ured je od tada bio zatvoren, prenosi RTL.

“Očevid je izvršen prije tri dana. Kod otvaranja pisma izašao je nekakav bijeli prah. Služba osiguranja je odmah reagirala i poslala taj prah na analizu”, opisuje Mesić i dodaje da je komisija stručnjaka potom zatvorila ured.

Bivši predsjednik dodao je i da je policija danas dopustila ulaz u ured.

“Mislim da se radi o jednoj neslanoj šali, ali ne znam tko se šali na takav način”, kaže Mesić.

Nije htio dovoditi taj incident u vezu s prosvjedom branitelja na Markovom trgu. Podsjetimo, Mesić je u petak komentirao kako je ovdje riječ o pokušaju državnog udara.

“Teško mi je bilo što reći o tome, to jedino policija može reći”, završio je Mesić.

more recommended stories