Subota, 25 svibnja, 2024

Medicinski kolegij HSP-a Herceg-Bosne: Nobilo je opsjednut i treba na liječenje

Must Read

Poštovani   gospodine Nobilo,

Nikako  se ne možemo   oteti  dojmu da kod Vas postoji duboka  i zlonamjerna  mržnja prema Hrvatima  Herceg-Bosne.  Nije nam uspjelo sve ove godine  dokučiti što vas je dovelo u takvo stanje.

Negativna energija  koja izbija iz Vaše ličnosti  ima  okus  i miris  zle krvi  koja godinama razara  našu  opstojnost u BIH, naše pravo na jednakopravnost, naše pravo na stvarnu žrtvu u ovome ratu.

I mi, i Vi, znamo da je  udruženi zločinački pothvat  klasično pakiranje ideološkom neprijatelju  s ciljem  njegove eliminacije.

Mi znamo da je Vaša  politička karijera u komunističkoj Jugoslaviji  takva,  da postoji lustracijski zakon  Vama  i sličnima bilo bi  zabranjeno  javno djelovati. Vaša narav je dokazano nasilnička, puna oholosti, bez grižnje  savjesti   i ozbiljno  uznemirava  osjećaje   hrvatskim  žrtvama  u Herceg –Bosni koje  zbog  vaših sadističkih namjera gube nadu da će ikada dočekati pravednu satisfakciju  za sve  pretrpljene muke i nepravde u proteklom ratu.

Vaše podmuklo  prejudiciranje   kazne našim čelnicima  u Hagu, zbog tobože agresije Hrvatske na BIH, je Vama veliki  užitak,  vrhunac  vašeg duhovnog  i tjelesnog  zadovoljstva, ali  na vašu žalost mi ne  pristajemo  na silovanje i stigmatiziranje našeg   naroda u Herceg-Bosni  jer mi se  stolječima rađamo i živimo pod tuđom čizmom  i  nije nam nepoznanica  nepravda, patnja i mučeništvo, ali zato morate znati da  nas održava kršćanska providnost i čvrsta nacionalna ustrajnost za svojom  slobodom.

Gospodine Nobilo, grdno ste pogriješili, nismo mi postali  mazohistički narod  koji ima potrebu  za sadistima i manijacima najgore ljudske vrste.  Mi jedino želimo izboriti ustavnu  jednakopravnost  u BiH, želimo  mir i prosperitet,  želimo biti dio euroatlanske ili zapadno krščanske civilizacije i samo za to smo se žrtvovali. Sve drugo je  izrežirana   farsa. Stoga vas molimo, da svoje  sadističke frustracije  pokušate medicinski liječiti  ili ako vjerujete  u Boga,  u što spravom sumnjamo, potražite pomoć kod  egzorcista koji po našem dubokom uvjerenju   uspješno mogu riješiti Vaš problem.

                                                    

Hrvatska stranka prava Herceg-Bosne

Odjel za odnose s javnošću

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

REUTERS: Putin želi prekid rata u Ukrajini na trenutnim linijama razdvajanja?

Ruski predsjednik Vladimir Putin spreman je zaustaviti rat u Ukrajini uz pregovore o prekidu vatre koji bi priznali trenutnu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -