Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

Marinko Gilja novi direktor Elektroprivrede HZHB?

Must Read

Vlada Federacije mogla bi na današnjoj sjednici donijeti odluku o davanju prethodne suglanosnosti Nadzornom odboru Elektroprivrede HZHB o smjeni dosadašnje Uprave na čelu sa NIkolom Krešićem, izvijestio je Dnevni lsit pozivajući se na neslužbene izvore.

Vlada bi smjene mogla predložiti pozivajući se na činjenicu da Skupština EP HZHB u ponedjeljak nije usvojila financijski izvještaj aktualne uprave za 2014. iako je poduzeće poslovalo s 15 milijuna KM dobitka.

Na istoj Skupštini imenovan je i novi Nadzorni odbor na tri mjeseca, a koji su ranije usuglasili HDZ i SDA.
Ukoliko se Vlada već danas odluči za smjene odmah će predložiti vršitelja dužnosti generalnog direktora i izvršnih direktora. IZ HDZ-a bi za direktora trebao biti imenovan Marinko Gilja, poznat javnosti kao nekadašnji direktor HT-a Mostar.

Funkcije u Upravi EP HZHB smiješe se i Dadi Milinkoviću iz Čapljine, koji bi mogao biti direktor za ekonomske poslove, Ivici Pavkoviću iz Posušja, koji je kandidat za izvršnog direktora za opskrbu, dok je Drago Bago kandidat izvršnog direktora za distribuciju.

Konstituirajuća sjednica novog Nadzornog odbora sazvana je za ponedjeljak u podne, a za predsjednika NO bit će izabran Ilija Đolo.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Ako Kamala Harris zamijeni Bidena, istraživanje pokazuje da bi se vodstvo Trumpa u anketama samo povećalo

Nakon katastrofalne izvedbe predsjednika Joea Bidena u debati, istraživanje je pokazalo da bi se, ako ga demokrati odluče zamijeniti...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -