Subota, 13 travnja, 2024

Manson se ženi…

Must Read

Charles Manson, jedan od najpoznatijih serijskih ubojica svih vremena, uskoro će pred oltar! Tako bar tvrdi njegova 25-godišnja djevojka ‘Star’, prenosi NYPost. ‘Kažem vam istinu. Charlie i ja ćemo se vjenčati. Ne znam točno kada, ali shvatite me ozbiljno’, rekla je Star.

Pred ovim 79-godišnjakom, koji je posljednje 44 godine proveo iza rešetaka, nema apsolutno nikakvih prepreka da stane pred oltar jer prema zakonima države Kalifornije zatvorenici se smiju vjenčati s bilo kime osim s drugim zatvorenikom iz iste ustanove.

>> Charlesu Mansonu posljednji put odbijena mogućnost pomilovanja

‘Star’ posljednjih 7 godina živi u gradu u kojem se nalazi i Mansonov zatvor, a sličnost između nje i Susan Atkins, članice Mansonove ubilačke obitelji koja umrla u zatvoru 2004. godine, je nevjerojatna.

Ova 25-godišnjakinja postala je Mansonova najvjernija obožavateljica. ‘Ljudi misle da sam luda, ali ne znaju. Ovo je prava stvar za mene. Ja sam za ovo rođena’, kaže ‘Star’.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

GENERAL LJUBO ĆESIĆ ROJS Kako je pomogao 10.050 obitelji pripadnika HV i HVO kad su svi od nas digli ruke. Jedini pomogao obitelji generala...

General Ljubo Ćesić Rojs ima ogromne zasluge koje je stekao u ratu i u poraću. Svima nam je poznata...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -