Published On: Pet, ožu 26th, 2021

Mamić se osvrnuo i na šokantnu aferu staru više od 12 godina

Zdravko Mamić, osuđen zbog izvlačenja više milijuna kuna iz Dinama, nalazi se u Bosni i Hercegovini i svakim danom iznosi šokantne činjenice vezane uz hrvatsko pravosuđe. Ovoga puta proziva Centar za socijalnu skrb Osijek, podsjetivši na aferu staru 12 godina, u kojoj su štićenice progovorile o organiziranom lancu maloljetničke prostitucije, a u kojemu su žrtve maloljetnice iz Doma za odgoj djece i mladeži.

Mamićevu objavu prenosimo u cijelosti.

“OD OVOG MI SE BLJUJE / UVOD

Sve što radim proteklih dana imat će kulminaciju u iskonskom grijehu suda u Osijeku za koji nisam niti znao dok mi vi niste krenuli slati dokumentaciju koliko je zataškan. U Centru za socijalnu skrb Osijek osim što su se uzimale nekretnine štićenika, silovana su i prostituirana djeca bez roditelja. Institucije su prodavale našu djecu za kutiju cigareta. Klijenti su bili suci, poduzetnici i političari. Čeka vas vječni pakao, a zbog ovog ćete goriti dovijeka, prokleti bili. Osuđenih klijenata pedofila iz Osijeka je NULA. Ja ću biti osvetnik djece koju ste silovali i uništili. To ćemo promijeniti. DIJELITE SVIMA, OVAJ PUT SE NEĆE IZVUĆI!”.

“Samo sam čekala da sve to što prije završi, a kad smo izašli iz sobe, svodnik koji me doveo upitao je mušteriju je li zadovoljna. On je rekao da nije potpuno, jer sam odbila analni seks. Tada me svodnik ošamario i rekao kako sam mogla više zaraditi da sam bila pametna. Za uslugu sam dobila kutiju Marlbora i 50 kuna”, priča štićenica koja je u studenome 2008. napunila 17 godina za Jutarnji.

Uz to, tada je pisalo i da su u posjedu pisama štićenica u kojima su štićenice podrobno opisale što im se događa. Prema iskazima štićenica, među korisnicima su i vrlo poznate osobe iz osječkih političkih, poduzetničkih i pravosudnih krugova.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>