Published On: Uto, pro 17th, 2019

M.T. Abraham Group: Možemo odmah vratiti radnike Aluminija na posao i imat će iznadprosječne plaće

Nakon jučerašnje sjednice Nadzornog odbora Aluminija, danas su se priopćenjem oglasili iz M.T. Abraham Group. Oni su još jednom poručili kako je primarni cilj u što kraćem roku pokrenuti proizvodnju u Aluminiju, osigurati nove, moderne proizvodne linije i dugotrajnu stabilnost tvrtke.

-Ranije smo rekli i ponavljamo opet: Aluminiju Mostar i njegovim radnicima je vrijeme od presudne važnosti. Prijedlog M.T. Abraham Group je već odbijen od strane Vlade Federacije i sada smo svoj konačni prijedlog ponovo poslali čelnicima Aluminija. Još jednom ponavljamo kako smo zajedno sa svojim partnerima spremni odmah krenuti sa provođenjem predloženog plana. Ukoliko se naš prijedlog prihvati u konačnici, spremni smo odmah, zajedno sa svojim partnerima i resursima krenuti u proizvodnju, bez ikakvih daljnjih odlaganja – navodi se u dokumentu M.T. Abraham Group.

Naglašeno je kako se u tome slučaju dio radnika odmah vraća na posao i oni će imati plaće koje su znatno iznad prosjeka Federacije BiH.

-To je samo prvi korak našega plana da ljude vratimo na radna mjesta, te ih ponovo dovedemo u poziciju ekonomske i socijalne stabilnosti i vjere kako će Aluminiji jednoga dana, kroz naš zajednički rad, biti još veća tvornica i gospodarski čimbenik nego je to bio slučaj nekada prije – zaključuje se u pismu M.T. Abraham Group koje nam je dostavljeno, prenosi ero.tel

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare