Published On: Uto, pro 10th, 2013

LUJ XIV: “Tajkuni i kriminalci više neće vladati Srbijom”

Prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksnadar Vučić rekao je danas, tijekom posjete općini Odžaci, da tajkuni i kriminalci nikad više neće vladati Srbijom.

Stop za tajkune i kriminalce: Aleksandar Vučić, predsjednik SNS-a

“Koliko god novca da imaju, tajkuni i kriminalci neće pobijediti državu”, poručio je Vučić, dodajući da je svjestan da se različiti kriminalno-tajkunski lobiji udružuju protiv države, pogođeni borbom protiv korupcije.

 

 

Obraćajući se mještanima Ratkova, u općini Odžaci, gdje boravi u okviru predizborne kampanje za lokalne izbore, Vučić je rekao da će direktori iz redova Srpske napredne stranke koji nemaju dobre rezultate biti smijenjeni tijekom vikenda.

 

 

On je rekao da vjeruje da će pregovori s EU otpočeti u siječnju, ističući da je spreman da se u petak pridružiti dijalogu u Bruxellesu da bi bilo riješeno i posljednje otvoreno pitanje na Kosovu, a to je pitanje pravosuđa, prenose beogradski mediji.

 

“Postoje brojne razlike između srpskog i albanske strane o pitanju pravosuđa i, stoga, ići ću u petak na sastanak s Catherine Ashton da bismo pokušali nađemo kompromis koji podrazumijeva popuštanje obiju strana, a ne samo jedne”, rekao je Vučić.