NESVAKIDAŠNJA LJUDSKA GESTA: Dajana, bivša supruga Gorana Đikova pozvala na molitvu za njegov život…

Gotovo svi mediji u regiji prenijeli su status najpoznatije svjetske spisateljice i najbolje diplomantice u povijesti diplomacije, koja je objavila da je njen sadašnji muž Goran Đikov pretrpio težak moždani udar koji mu je obiteljski ostavljen “u amanet” te da mu seljekari požrtvovne bolnice u Pragu bore za život.

Neki mediji naveli su čak da se čovjek zove Goran Sopta a tekstovi su opremljeni slikom sadašnje supruge a ne njegovom fotografijom.

Za to vrijeme, u Hercegovini, Goranova bivša supruga, majka njegovih troje djece, pozvala je u  iskrenoj objavi sve dobre ljude, vjernike, da mole za njega. Da joj otac djece ostane živ. I da njihova djeca nastave živjeti u ljubavi i miru.

A ovako su mass mediji opremili tekst o moždanom udaru Gorana Đikova, kao da Goran i nije bitan. Slike su u međuvremenu počeli mijenjati svjesni vlastite medijske gluposti:

 

Kontrarno medijskom režimu NGO sektora koji i od tragične ljudske borbe za život pravi breakingnews vijesti, stavljajući pri tome potpuno drugu osobu  u prvi plan, kao da je život dotične u ovim trenucima iznad njegovog, odnosno kao da je njegov život bitan samo u mjeri u kojoj je on  suprug dotične i kao da je uostalom život dotične u pitanju  a ne Goranov, prenosimo status upravo bivše mu supruge.

Koji je po svom duhu daleko iznad amoralne medijske kaljuže kojoj svjedočimo.

S apelom da svi koji vjerujete u snagu molitve, podržite njenu molbu.