Subota, 13 travnja, 2024

KRIŠTO: Smjene Komšićevih ministara u utorak

Must Read


SARAJEVO – Parlamentu BiH dostavljena je odluka predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH Denisa Zvizdića o smjeni ministra saobraćaja i veza BiH Slavka Matanovića i zamjenika ministra odbrane BiH Emira Suljagića, kadrova Demokratske fronte.
Zvizdićev zahtjev otišao je na adrese predsjedavajuće Predstavničkog doma Parlamenta BiH Borjane Krišto te predsjedavajućeg Doma naroda Ognjena Tadića. Ovo je za Oslobođenje potvrdila Borjana Krišto.
– Dobila sam prijedlog odluke o smjeni. Kolegij Zastupničkog doma kao i Kolegij u proširenom sastavu zasjedat će u ponedjeljak. Uistinu ne vidim ni jednog razloga da smjene ne budu razmatrane na redovitoj sjednici Zastupničkog doma u utorak, ali više će se znati nakon sjednica u ponedjeljak, kazala je Krišto sarajevskom listu.
Podsjetimo, predsjednici SDA Bakir Izetbegović i HDZ-a BiH Dragan Čović su predsjedavajućem Vijeću ministara BiH 19. studenog uputili zahtjev o pokretanju postupka smjene ministra prometa i veza BiH i zamjenika ministra odbrane radi implementacije koalicijskog dogovora sa Savezom za bolju budućnost BiH.
Slavka Matanovića bi na funkciji ministra prometa i veza BiH trebao zamijeniti predsjednik SBB-a BiH Fahrudin Radončić, a Emira Suljagića bi na poziciji zamjenika ministra obrane trebao zamijeniti Bakir Dautbašić koji je trenutno tajnik Ministarstva sigurnosti  BiH.
 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

GENERAL LJUBO ĆESIĆ ROJS Kako je pomogao 10.050 obitelji pripadnika HV i HVO kad su svi od nas digli ruke. Jedini pomogao obitelji generala...

General Ljubo Ćesić Rojs ima ogromne zasluge koje je stekao u ratu i u poraću. Svima nam je poznata...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -