KRIŠTO SA POKEMONOM KORUPCIJE: Evo što joj je Jazavac rekao kada će pustiti Tužiteljstvo BIH da privede Selmu na razgovor

Murphey na pitanje zašto je od ambasadora ugledne zemlje postao kriminalac koji štiti ratne zločince po BIH nije ništa odgovorio jer ga nitko to nije ni upitao.
Borjana Krišto na pitanje zašto kao premijerka BIH ne izjavi kako se mora zaustaviti praksa da US ambasada divani po Tužiteljstvu BIH i odlučuje koje hrvatsko stratište ovaj mjesec neće biti predmet istrage ili dio javnog sudskog procesa također nije ništa kazala jer ju nitko ništa nije niti pitao.A o čemu su onda razgovarali čovjek koji štiti ubojice Hrvata, naroda Petra Hercega i Borjana, pripadnica naroda Petra Hercega, žena koja zna što hoće a još više što smije i koliko može?

Evo o čemu:

Borjana Krišto razgovarala je danas u Sarajevu s veleposlanikom Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u BiH Michaelom Murphyjem o aktualnoj političkoj situaciji u BiH i aktivnostima koje vlasti na državnoj razini provode s ciljem približavanja Europskoj uniji.
Predsjedateljica Krišto se zahvalila veleposlaniku Murphyju na kontinuiranoj potpori koju Sjedinjene Američke Države pružaju Bosni i Hercegovini na njezinom putu integriranja u Europsku uniju.

 

Prvo pitanje koje nam se nameće je sljedeće:

Je li ona pričala s predstavnikom EU ili s predstavnikom Amerike?

I je li moguće da je Murphey ne samo šef sudova u BIH, šef džihada ali i šef EU?

Ako je tako je li EU vazal Amerike?

Je li to razlog što Njemačka ne smije otvoriti pitanje tko je bombardirao Sjeverni tok?

Je li EU isto tako džihad?

Je li europski put put džihada?

Jesmo li i mi Hrvati sad na putu džihada?

I čemu služi veleposlanik EU u BIH ako američki ambasador tjera BIH u EU?

Ništa nam nije jasno. Osim da ovdje nešto dobrano smrdi.

 

I nadamo se da nitko od rođaka Borjane Krišto nije zaklan u Bugojnu a potom bačen u Mlaćo-NATO-Sejdo jame. Jame koje su izgleda ulog europskog puta.

Ako pak ona ima rođaka na stadionu Iskra ovo je baš jadno.

A jadno je svakako. Jer je ovaj narod za nju glasao i prvo što je trebala reći jazavcu danas trebalo je biti to: Mamlaze, da imalo poštuješ ovu zemlju sad bi pričao s predsjednicom BIH  a ja ti kažem, kao predsjednica ove zemlje, ovo je zadnji put da ste se umiješali u skrivanje ratnih zločina Al Qaede. Štitite svoje građane na drugi način a ne preko hrvatskih leđa. Mi smo najbolje sina dali za slobodu Amerike, na Pearl Harburu, u WWII , ovo sigurno nije način na koji se vi trebate odužiti Hercegu. Sram vas bilo. Zbogom i živio. Te mu pred nosom zalupiti vrata.

 

Takav pristup urodio bi ako ništa nacionalnim ponosom. Ovakav kmek pristup patuljaste predstavnice ponosnog naroda i narod će učiniti nedostojnim, neponosnim i patuljastim. Kuhanom žabom koju kuha majstor od korupcije. Murphevim zakonima.

Ima li prvaka u Hrvata koji je u stanju jazavcu reći istinu u oči ili su svi hrabri samo kad…

Zapravo nikad.

Gospođo Krišto, da vas podsjetimo, Hrvati Bugojna su u jame pobacani, sekundarne, tercijarne. Haaške kurve talibanke u oči su nam kazale da Haag ne zanimaju zločini Al Qaede nad BH Hrvatima jer se uplašena maćeha Europa boji novih bombi po Brusselsu.

Ovaj mamlaz s kojim si danas pričala izvršio je niz pritisaka na sud te zloporabio naše domaćinstvo izašavši iz okvira svog djelovanja.

Ti si pravnica, poznaješ Bečku konvenciju valjda. Jasno ti je da ga kod pritisaka na sud i tužiteljstvo oko kaznenog djela ratnog zločina diplomatski imunitet ne štiti.

Tvoja je dužnost potruditi se da optužnica protiv njega bude što prije napisana a ne se naslikavati s Cikotićevim Pokemonom.

A ti se naslikavaš.

Na čast ti bilo.

Pamtimo pa vratimo.

  • Predsjedateljica je istaknula kako nedavno usvajanje reformskih zakona pokazuje neupitnu opredijeljenost Bosne i Hercegovine nastavku ispunjavanja uvjeta za daljnji europski put.
  • Dodala je da su u tijeku konstruktivni razgovori o ispunjavanju preostalih uvjeta za napredak naše zemlje u procesu europskih integracija te kazala kako očekuje uspjeh u tom pravcu.

Ako je Europski put dodatno zatrpavanje jama s hrvatskim žrtvama u njima, nećete gledati taj put. Ni vi gospođo Krišto niti itko iz HDZ-a.

I da . Murphey je Amerikanac, ne znamo treba li ponavljati.