Published On: Ned, sij 13th, 2019

KRALJEVSKA OBITELJ Otkriven problem koji svi imaju s Meghan: Njena tjelohraniteljica dala otkaz

Iako izvor iz kraljevske palače tvrdi da osoblje voli Meghan Markle, otkaz je upravo dala i treća osoba koja je radila za nju.

Nakon dvije asistentice, vojvotkinja od Sussexa ostala je i bez tjelohraniteljice. Policajka koja je bila zadužena za njenu sigurnost odlučila je dati otkaz nakon šest mjeseci na tom radnom mjestu. Policajka koja je izvukla Meghan iz gužve na tržnici na Fidžiju zbog sigurnosne opasnosti dala je otkaz u Scotland Yardu, prenosi Index.hr

Prije nje otkaze su dale osobna asistentica Melissa Touabti te tajnica Samantha Cohen, koja je i godinama prije toga radila za kraljevsku obitelj.

Insajderi tvrde da se nije posvađala s Meghan, iako je navodno njenim tjelohraniteljima jako teško raditi zbog njene želje da bude “žena iz naroda”.

“Za razliku od onih koji su odrasli u palači i znaju koja su ograničenja, Meghan, iako je bila poznata glumica, ipak je mogla raditi što je htjela i ići gdje je htjela. U sadašnjoj ulozi ne može ići gdje želi bez pratnje, a to je veliki problem za osobu poput nje”, rekao je izvor.

Dnevnik.ba