Published On: Čet, velj 18th, 2021

Kontrolira li Mark Zuckerberg svijet?

Vlasnik najveće svjetske socijalne mreže čije ime mnogi mediji izbjegavaju navesti u negativnom tonu, cenzurira sve portale putem “shadowanja” iliti “osakaćivanja” na svojoj mreži , a koji prenesu neki propitujući stav o COVID-u ili cjepivima.

Danas je procurila snimka u kojoj upravo on sumnja da određena cijepiva izazivaju mutacije na ljudskom DNA. To je do sada najveća kritika cijepljenja. Insinuacija da cjepivo mijenja genom čovjeka najgora je moguća uvreda epidemiolozima i znanosti. Najbrutalnije sijanje straha od cijepljenja. I to je učinio čovjek koji je druge ljude, kažnjavao, ako bi samo propitivali ispravnost postupka.

Vijest, međutim, ne objavljuje niti jedan svjetski medij, budući da bi objava iste dovela do udara Zuckerbergove socijalne mreže na taj medij.

Sve države svijeta jamče pravo na slobodu informiranja. Sve zabranjuu cenzuru.

Koliko nam je poznato niti jedan medij na prostoru bivše Jugoslavije nije objavio vijest kako Mark Z. postavlja pitanje štetnosti cijepiva.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli James O’Keefe (@jamesokeefeiii)

 

Ukratko , državne vlade, pa tako i vlade Hrvatske, Slovenije, Srbije i BIH, dopustile su Zuckerbergu da im otme najvažniji dio suvereniteta u modernom dobu. Medijski suverenitet. Ne podižu protiv njega tužbe niti štite svoje građane.

On s druge strane putem infrastrukture država, domaće infrastrukture i svojih “factcheckera” vrši brutalnu cenzuru.

U BIH je za factcheking posao, zanimljivo izabrao ljude koji su već dokazano pristrani u političkom smislu. U podijeljenom društvu Zuckerberg je izabrao maliciozni sarajevski NGO sektor kao meritum istine.

Tako za BIH posao nadzora Istine obavlja Darko Brkan, čovjek koji je svojedobno organizirao prosvjed potpore dvojici manipulatora koji su lažirali prijetnje metkom, koji su navodno dobili u koverti. Iako su ga sami sebi poslali. Umjesto da Brkan sporni dvojac prijavi policiji za kazneno djelo obmane on je dobio posao određivati što je istina a što ne u BIH.

Hvala ti Facebooče.

Komentar ispod videa koji još nije uklonjen:

From censoring folks on FB/Twitter & other platforms to election interference/Fraud and other crimes..Mark Zuckerberg, Jack Dorsey, Soros, Bill Gates and a ton of others need to be held accountable and charged for everything they’ve been involved in…they need to be charged with treason and crimes against humanity…how are they walking around free and how are they allowed to continue to get by with everything they’ve done? If a normal person like myself was doing everything they’re doing, I’d be sentenced to life in prison or sitting on death row. When is enough going to be enough?? People need to WAKE UP, and wake up FAST.