Published On: Sub, srp 13th, 2019

Koncert filmske glazbe u Posušju

Koncert filmske glazbe, u čijem repertoaru će se naći vrhunska djela filmskih autora kao i glazbenici iz Posušja i bližeg okruženja, bit će održan u srijedu, 31. srpnja, ispred zgrade Općine Posušje s početkom u 20.30 sati.

Organizatori ovogodišnjeg koncerta Ivan Ramljak i Ivan Petrović u stilu poruke iz filma Forrest Gump najavljuju brojna iznenađenja koja donosi navedeni koncert.

“Život je kao bombonjera, nikad ne znaš što ćeš dobiti, ali sigurni smo da će publika Koncerta filmske glazbe u Posušju i ove godine dobiti najbolju čokoladu”, kazali su organizatori.

Kao rezultat odlične suradnje s posuškim glazbenicima i Rock akademijom, prošle godine održan je prvi Koncert filmske glazbe u sklopu kulturne manifestacije Posuško lito.

Repertoar sastavljen od klasika filmskih autora Nina Rote i Ennia Morriconea te uspješnica iz filmova poput Pulp Fictiona ili Kralja Lavova, naišao je na oduševljenje publike, ali i brojnih obožavatelja filma koji su putem društvenih mreža mogli pratiti cjelokupni program, pa je tako ovaj koncert dobio svoj drugi nastavak, priopćili su organizatori./HMS/

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare