KONAKOVIĆ OPLEO PO KOMŠIĆIMA: Ovom narodu nudite strahove i konflikte od kojih nas navodno vi branite. Dosta vas je!

Lider Naroda i Pravde Elmedin Konaković na Facebooku je komentirao govor uzurpatora hrvatske pozicije u Predsjedništvu, protuustavnog i protuhrvatskog člana kolektivnog šefa države Željka Komšića održanog u sarajevskoj vijećnici u povodu Dana neovisnosti u kojem je napao međunarodnu zajednicu, susjedne zemlje i “unutarnje neprijatelje”, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Iako ga nije spomenuo imenom Konaković se očito referirao na njega, ali i ostale “komšiće”. Evo što je lider NIP-a napisao na svom facebook profilu, osvrću se na, kako je naveo populističke govore političkih lidera.

– A šta vam je plan? Imate li za ovu državu i ljude u njoj bilo kakav plan? Znamo šta nećete, znamo šta ne date, ima li nešto da hoćete i da znate kako ćete? Važni datumi iz bogate povijesti naše domovine idealna su prilika za jake populističke poruke političkih lidera. Zvone i čuju se jače.

Ove godine, kao nikad do sad, upućene stvarnim i zamišljenim protivnicima naše domovine.

Strancima koji su protiv nas, svima redom. Amerikancima u kaubojskim čizmama, visokom predstavniku koji nas mrzi na nacionalnoj osnovi, raznim palmerima, escobarima koji su izlobirani od Beograda, delegaciji EU koja radi protiv nas, svim stranim mešetarima oženjenim iz Srbije koji po direktivi svojih žena rade protiv nas, ambasadama koje nam ne žele dobro, svima koji bi da donose odluke glasno se poručuje da se ne miješaju u unutrašnje stvari u BiH! Ugrožavate suverenitet jedine nam domovine!

Tko razgovara s njim izdajnik
Odjekuju ove i slične poruke, nikad jasnije i nikad glasnije.

Ne miješajte se! Ni slučajno da se u rasprave o EU putu miješaju ovi iz EU, ni slučajno da se u naš trasirani NATO put miješa onaj koji je propisao pravila za taj put. Snažne poruke šalju i unutrašnjim neprijateljima. S takvim nema pregovora, razgovora, dogovora!

Tko se drzne da sa njima razgovara izdajnik je.

Sa komšijama i susjedima nikako! Nema miješanja u naše unutarnjenje odnose, sami ćemo rješavati, al’ nećemo se sastajati i razgovarati! Jer tko se sastaje i razgovara izdajnik je! Ne poštuju BiH, negiraju suverenitet, imaju secesionističke težnje, nema s njima razgovora!

Šta vam je ljudi plan?

Ne damo strancima da se miješaju, s domaćim političkim akterima ne smije se razgovarati, a ni slučajno, ne daj Bože, oko bilo čega dogovarati.

Kako da usvajamo zakone iz 14 prioriteta i svih drugih prioriteta? Kako da usvajimo veći proračun za institucije BiH? Kako da napravimo reforme poreskog sistema koji slama naše gospodarstvo, kako da napravimo reforme u zdravstvu, obrazovanju? Kako da iskoristimo energentske potencijale naše zemlje, danas kad je struja zlata vrijedna? Kako da dovedemo investitore u zemlju konflikta? Kako da generalno popravimo poslovni ambijent? Tko će i u kojem parlamentu u BiH ovakve zakone izglasati?

Beskonačni populizam

Kako da u zemlji populizma koju mrze stranci mnogo, a domaći neprijatelji još više zadržimo pametne, mlade ljude? Imamo li u ovom surovom, nepravednom svijetu barem jednog prijatelja, snažnog, utjecajnog, da našoj zemlji u bilo čemu pomogne? Ako nemamo, zašto nemamo? Kako ste uspjeli od zemlje koju je volio i Istok i Zapad napraviti zemlju koju ne voli ni istok ni Zapad?

Svoje populističke poruke okačite mačkama o rep, zbog vas takvih iz ove zemlje nestane godišnje jedan veliki grad ljudi. Upeglali ste fotelje godinama, iz mandata u mandat ponavljate mantru o stvarnim i zamišljenim protivnicima, ovom narodu nudite strahove i konflikte od kojih nas navodno vi branite.

Beskonačnim populizmom koji vaša armija plaćenika raznosi u režimskim medijima, twitterom, facebookom, ubijate nadu, ne nudite rješenja, umarate mozak svih normalnih Bosanaca i Hercegovaca.

Imate li bilo kakav plan? Ako nemate, a znam da nemate, dosta vas je!/HMS/