Published On: Sri, ruj 16th, 2020

SABAH LIST: Tko je Rašićev Pseudonim koji usred Hercegovine plače nad sudbinom Osmice i voljenom mu šerijatskom pravnom državom?

Prestrašna je činjenica da se čelnici državnih pravosudnih institucija i OSA-e ‘mrze’ i da se takmiče u podnošenju kaznenih prijava jedni protiv drugih. Pravna država je na koljenima, kriminal i korupcija eskaliraju, zabrinuto za “voljenu mu zemlju” ili pak vlastitu sigurnost, piše pseudonim Dnevnig Lista J.S. koji se prema stilu pisanja jasno i otkriva.

Mogli ste ga posljednjih godina vidjeti u 17 nadzornih odbora, ima moć bilokacije i predavanja u isto vrijeme na više mjesta. Nešto ko Jozo fra Zovko al bez tuđih supruga.

Afere koje su ga pratile odlično je skrio. Ili pak nije. Bile su javne. Samo nikad nisu dospjele u ladice Tužiteljstva. Radilo se o kriminalu iz doba Alijanse ili Platforme.

Međutim kako se  istraga oko uloge Platfrome u pljački Aluminija skoro bliži kraju, kukasti križevi sarajevskog režima namješteni nad sudbinom Hrvata Hercegovine, sve više paničare.

Tako je nastao i ovaj , još jedan sramotan tekst Dnevnog lista. U kojoj ova korumpirana novina, točnije njen redovni kolumnist , skriven ovaj put iza pseudonima, kao kakva baba narikača plače za subinom svog višedecenijskog čuvara. Osmice. Svjestan da bi ga mogla zadesiti sudbina Jerke. Čovjeka kojem se također prodavao i podavao. U tihim noćima visoke glavica. Na zadnjem sjedištu sponzorskih passata. Kad su se onomad pare raspodjeljivale. A mjesec je bio lijep i romantičan. Poluobasjan. Baš kao u doba najljepšeg džihada. Kad se nad našom voljenom zemljom pojavio Osloboditelj. El Fatih. Otac bosanskog prosvjetiteljstva, romantizma , renesanse, gotike, baroka i rokokoa.

 

Svi čelnici državnih pravosudnih institucija, Glavna tužiteljica Gordana Tadić, predsjednik Suda BiH Ranko Debevec, čelnik VSTV-a Milan Tegeltija su pred kaznenim progonom, piše zabrinuto Pseudonim, te nastavlja;

I šef OSA-e Osman Mehmedagić je fasovao (Dnevni list je novina na hrvatskom jeziku?!) kaznenu prijavu pa je Tužiteljstvo BiH formiralo predmet.

Poražavajuće je, međutim, zbog čega je javnost s pravom konsternirana, (Pseudonim tvrdi da je “javnost” šokirana što će Osmica ići na sud?  Koja javnost? Pseudonim vidi u BIH samo jednu javnost? Hrvatska javnos tu BIH je sretna što Osmica konačno ide na sud. Smije li Dnevni list objaviti ime Pseudonima koji tvrdi da je javnost šokirana zato što krimos ide na sud?) što se čelni ljudi domaćeg pravosuđa i obavještajno-sigurnosnog sektora međusobno proganjaju umjesto da bespoštedno i svakodnevno love krupne ribe ogrezle o kriminal, korupciju i umiješane u krupne afere i skandale.

Dakle – Dnevni list, je državna novina u privatnom vlasništvu, koja podržava korumpiranog Osmicu, i boji se za njegovu smjenu, iz straha da bi možda neka nova Porezna prijava, ipak mogla ugledati sudski epilog. Ljubuški list, u strahu za sudbinu Osmice. To je današnja realnost niskosti na koju je palo hrvatsko društvo u BIH.

Svako protiv svakoga

Pseudonim nastavlja: Ako se toj nesvakidašnjoj anomaliji, koja maligno eutanazira (piše se “eutanizira”, međutim novinar pseudonim Dnevnog, bio to Slavo Kukoidni il netko drugi morali bi znati da   eutanazija i smrt od malignog ne idu u istu rečenicu. Eutanazija se odnosi na voljnu svjesnu smrt, maligna oboljenja su ona protiv kojih se čovjek svjesno bori.) pravno tkivo i sluđuje javnost, pridoda i procesuiranje bivšeg ministra sigurnosti Dragana Mektića onda nije čudno što je pravna država nepovratno slomljena i kleči na koljenima bez opipljive nade u resetiranje i oporavak.

Kukićev list smatra da je procesuiranje onog komada korumpirane budaletine slom pravne države? Što je tek za ovaj list presuda Lijanoviću? Pucanje u pravnu državu?

Pseudonim Dnevnog lista , nakon što je izdao naredbe kog treba progoniti, a kog oslobađati, koji krimosi su država , koje lažne diplome su valjane, donosi apsurdan zaključak, kakav samo može i donijeti bošnjački akademski mozak. Pseudonim kazuje ovako: Mi bošnjački gubernatori iz Hercegovine, u strahu za vlastitu slobodu, budući da smo pokrali Aluminij, Eronet, EPHZHB, vapijemo, o svijetlo begovstvo, da ne dirate Osmicu, da se očuva begovat u OSA-i i Tužiteljstvu. jer zamislite da mi kukići, prlići i ostali, sad kad smo nametnuli sebi imidž poštenih boraca protiv korupcije, sutra osvanemo na pravnim čituljama, iliti kako ustaše hotiju reći: potjernicama:

Nastavak pseudo novinarstva:

U sjeni sukoba i neskrivene mržnje između nositelja pravosudnih institucija i OSA-e nacionalne ‘poglavice’ vode bezočnu borbu za političku kontrolu nad državnim pravnim polugama, a time posredno i za svoju slobodu.

Bakiru Izetbegoviću, bošnjačkom vođi silno smetaju Milan Tegeltija i Gordana Tadić, ‘poglavici’ iz Laktaša Miloradu Dodiku ne mirišu predsjednik Suda BiH Ranko Debevec i ravnatelj OSA-e Osman Mehmedagić, dok samoproglašenom hrvatskom stožerniku glavobolje zadaje SDA svojim neprihvatljivim udarom na  neovisnost pravosuđa.

Pseudinim ima potrebu vrijeđati Radončića, Dodika i Čovića, dok se za SDA piše “neprihvatljivi udar SDA na pravosuđe”. Biraju se lijepe konstrukcije rečenica. Nema recimo riječi “šerijatlije, pokušaj SDA da od BIH napravi šerijat zemlju”. Jer Pseudoakademik i pseudojunak bošnjačkog džihada u Hercegovini , jako dobro zna, da oni znaju, tko šta piše u bošnjačkoj novini na hrvatskom jeziku.

Pseudonim nastavlja po Radončiću: Bivši ministar sigurnosti i zatočenik istražnog zatvora Fahrudin Radončić nema više ili zasad problema s tužiteljima i sucima, ali mu jako zaudaraju ‘Osmica’ i velikosrpski i proruski sarajevski obavještajni punkt.

Itd. Itd.

2020 je godina. Hrvati su narod tri privatna web portala i dvije viber grupe , napravili su si TV kuću koju su fratrizani jako brzo preuzeli. Tako da se slobodno može preimenovati iz HBTV u Molitvena TV ili Kuća Ukazanja.

HDZ je prepustio poptunu kontrolu nad FTV-om i BHRT-om Bošnjacima.

Borba za ravnopravnost ne može se voditi bez medija.

Usred Hercegovine Bošnjaci su instalirali Kukićev Dnevni list. Novinu koja plače za sudbinom Osmice i možebitnim progonom očeva platforme u Hercegovini. Petorci, udruženom zločinačkom projektu, koja je po zamisli Suljagićevoj, opelješelila federalne firme pod hrvatskom kontrolom . I kapital prenijela u Sarajevo.

Pseudonim naravno o tome neće pisati. Kao niti postaviti pitanje zašto Suljagić još uvijek nije priveden.

Jer Pseudonim je dio postotka. Postotno smeće od čovjeka i  od akademika. “Kapitalistička Kurva” šerijatskog kapitala, kako je sam za sebe znao reći, pred studenticama. U pauzama između polaganja dvaju grudnjaka. Pardon. Ispita.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>