Koga bi Talibani prvo poubijali kada bi preuzeli vlast u BIH?

Nećete vjerovati, no prema njihovom učenju, prvi na meti bili bi domaći BH muslimani koje bi talibanska vlast proglasila krivovjercima u Islamu.

Talibansko učenje naime ima određeni stupanj tolerancije prema kršćanima, ateistima i drugima za koje smatra da do njih nije došla Sveta riječ Kurana. Pa kao takvi i nisu mogli spoznati istinu, dok istovremeno imaju nultu toleranciju prema muslimanima koji su imali priliku čuti Svetu riječ ali su je odbili služiti.

Tek u drugoj fazi, kada bi proglasili šerijatsko društvo i Objavu, svi oni koji bi odbili poštovati taj sustav, bili bi meta.

Dao bi im se određeni rok, za islamizaciju i poštivanje strogih pravila Šerijata, ali nakon tog i prema njima bi tretman bio isti.

No prije njih, tj nas kršćana Talibani bi prvo udarili na sve koji su zagovarali NATO. Što znači da Komšića ne bi spasio niti prelazak na talibansku verziju Islama.

Verzija je to doduše koju on prakticira u javnoj praksi, kroz ponižavanje kršćana u FBIH, no nikad se javno nije deklarirao kao prvi SDA-ov taliban. NATO priča tek je sredstvo protiv Dodika. Zna on dobro u duši da mu šefovi ne gotive NATO. A da su mu suborci upravo kao osvetu NATO-u srušili WTC.