Kim Kardashian nadmašila samu sebe: Svojim ‘zastrašujućim’ izdanjem ušla je u povijest Met Gale


Nakon što je 2019. godine iz mirovine uspjela izvući dizajnera Thierryja Muglera i svojim ‘mokrim’ izdanjem ući u modnu povijest Met Gale, reality zvijezda i milijarderka Kim Kardashian ove je godine imala zadatak nadmašiti samu sebe na najprestižnijoj modnoj zabavi – a to joj je i uspjelo

U sklopu promocije albuma ‘Donda’ svog, još uvijek zakonskog, supruga Kanye Westa, Kim Kardashian u nekoliko navrata izazvala je veliku pozornost javnosti svojim sado mazo izdanjima s potpuno prekrivenim licem, a za koje se pobrinuo kreativni direktor modne kuće Balenciaga, dizajner Demna Gvasalia.

Hod crvenim tepihom svečanih događanja slavnim osobama je oduvijek predstavljao priliku da pokažu svoje najbolje lice, a Kim Kardashian uz proslavljenog Gruzijca učinila je upravo suprotno.

Na najprestižnijoj modnoj zabavi godine, Kim je uz bok Gvasaliji postala glavnom temom večeri zahvaljujući potpuno crnom izdanju koje nije bilo nalik ničemu što je ona ili bilo tko drugi prije nje nosio na Met Gali. S potpuno prekrivenim licem i u haljini koja je prekrivala njezinu slavnu figuru Kim je, osim pomicanja modnih granica na crvenom tepihu, postala i predmetom brojnih šala na društvenim mrežama.

Iako se West nije pojavio na modnoj zabavi godine, njegova prisutnost itekako se osjetila na crvenom tepihu jer upravo je on zaslužan za jačanje modne suradnje između Kim i Balenciaginog kreativnog direktora.

more recommended stories