Published On: Čet, srp 25th, 2019

Kazaz: Dodik je pokazao što znači moć, druga dvojica članova Predsjedništva BiH su amateri

Dodik je pokazao što znači moć i on im je održao lekciju iz političkog pragmatizma. Na drugoj strani je samo puki i jeftini kvazipatriotizam

-Milorad Dodik je jedini dobitnik krize u Bosni i Hercegovini. Njemu ide na ruku amaterizam Željka Komšića i Šefika Džaferovića u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine i očita neobrazovanost i nedoraslost za dužnost na kojima se nalaze, kazao je profesor Enver Kazaz koji je gostovao u Newsroomu na N1.

“Zbog dvotrećinske vlasti u Republici Srpskoj Dodik upravlja procesima, njemu kriza odgovara, njemu ide na ruku amaterizam Željka Komšića i Šefika Džaferovića u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine i očita neobrazovanost i nedoraslost za dužnosti na kojima se nalaze”, kategoričan je bio Kazaz.

Dodao je kako član državnog Predsjedništva iz reda srpskog naroda u ovom trenutku protiv Bosne i Hercegovine ima višestruk pozitivan rezultat…

“On je ojačao poziciju RS-a odbijajući odluku ovih amatera u vezi sa Pelješkim mostom. Dodik je pokazao što znači moć i on im je održao lekciju iz političkog pragmatizma. Na drugoj strani je samo puki i jeftini kvazipatriotizam”, kazao je gost Newsrooma.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare